שערים חשמליים בקרית יערים
בין לקוחותינו
תריסי גלילה בקרית יערים למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה בקרית יערים למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.
עובדים בכל הארץ ובאיזור קרית יערים שירות זריז!
תציינו בשיחת הטלפון שמצאתם אותנו דרך האתר ותשמעו הצעה אטרקטיבית
החברה שלנו חברת רוטנשטיין מעולים בייצור, מרקטינג והרכבה של תריסי גלילה חשמליים בהתאמה מלאה אל דרישותיו של ולמאפייני הלקוח. החברה מייצרת תריסי גלילה מחומרי גלם נפלאים הנבחרים בקפידה ו בטכנולוגיות ייצור מתוחכמות ואמינות. לתאגיד רוטנשטיין חוסם ותק הארוכה מ-30 שנה בתחום והיא בעצם נחשבת לאחת החברות המובילות באיזור לפרסום, ייצור תעשייתי וגם השמה של תריסי גלילה, לכל צורך וגם בכל גודל שתרצו. רוטנשטיין חוסם נותנת פתרון אסתטי ויעיל, ומנוסה יחד עם זאת בייצור והתקנת תריסי גלילה למחסנים, למקומות עבודה, לסופרים, למוסכים ולחניונים. החברה מאפשרת תריסי גלילה ממונעים עם שקיפות, הנותנים מענה קליל לבתי עסק במרכזי קניות וגם במולים, וכן תריסים ממונעים יחד עם מערכת שליטה שתאפשר הפעלה מרחוק באמצעות שלט, עם חריטת סמל או לחילופין שם בית העסק. שווי, תחושת אמון וכן עיצוב מתקדם וגם מרהיב אנו פועלים בכל רחבי המדינה וכן מציעים שירותי תיקונים באופן יעיל וקליל. אנו מלווים כל אדם מדקת לקיחת ההחלטה ועד להתקנה במקום העבודה לסיפוקו המלאה של המשתמש, ומעניקים שירות מקיף גם אחרי השלמת המלאכה. כחברה מפורסמת בתחומה מציעים אצלנו שירות עם מקצועיות ברמה גבוהה ותמחורים נוחים ו מצוינים. מקומות עבודה רבים בשוק סובלים מעבריינים וגניבות, על-כן עליהם לשים אמצעי מיגון שימושיים ע”מ להקשות על הפורצים ולצמק נזקים. כידוע לא מזמן היה נהוג להתקין מחסומים בעסק עם הקידמה של היום ישנם מוצרים חדשים וכן מצוינים שמאפשרים לעסקים בכל רחבי המדינה לאבטח את הרכוש והחפצים היקרים במקום. חשוב לזכור כי אנשים רבים לא תמיד אוהבים את את הניראות של הסורגים בעקבות תחושת חוסק האוויר ואווירת המקום הסגור, בגלל זה אין להשוות משהו אחר ל סורג חשמלי שניתן לגלול בזמן שעות הפעילות שהחברה נותנת, ובסופו של שעות הפעילות מנמיכים עם לחיצה פשוטה על כפתור את הסורג החשמלי ואז מקבלים מיגון אפקטיבי ובטוח.
תריס שמופעל בצורה חשמלית או סורג?
בבתים רבים וגם בחברות תהיה לכם את האופציה לראות תריסי גלילה המשרים תחושת אמון ו מציעים גם גורם הצללה מומלץ. ואע”פ כן, תריס חשמלי אינו מספק הגנה בפני פורצים מהסיבה שכל פושע מיומן קולט כיצד לבצע הרמה של התריס ואז להיכנס דרך הפתח כדי לבצע ממש את כל שברצונו. ע”כ, הפתרון העדכני ביותר לכל מי שלא רוצה סורגים שהם קבועים בבית העסק הוא להתקין תריס סורג חשמלי באופן יעיל, באופן זה, רוכשים שני פריטים בתעריף זהה, גם תריס להצללה וגם סורג שנותן מיגון להמקום.
שני מוצרים במחיר משתלם בקרית יערים
התשובה המתקמדת והחדשני של תריס שמשמש גם כסורג הווה חלופה מעולה לעסקים מהצפון לדרום. כל חברה שיש לו צורך במעהנ מיגוני יעיל ואפקטיבי יכול לרכוש תריס שיהיה גם סורג נגלל חשמלי לפי ובהתאם למימדי הפתחים בחנות ו לצרכי המיגון, התריס עשוי מחומר אלומיניום עבה וחסין שיש לו פרופיל מפלדה אמינה למניעת פורצים שמנסרים את שלבי התריס. אפשרי לספק את התריס סורג כמו כן גם מפוליקרבונט שקוף, בצורה הזאת לקוחות נוכל לגרום להם להביט בעד לחלון העסק במטרה לצפות במוצרים בחנות ולהילהב מעיצוב החנות, גם במידה והחנות סגורה. חשוב לציין כי תריס סורג חשמלי נותן לנו את האפשרות לנעילה גם אם שלבי התריס הנגלל פתוחים כדי לאפשר הקרנת קרני אור מבחוץ ברווחים שיש בתריס. תריס רגיל יש להוריד לגמרי עד הסוף כדי לנעול אותו ולהגן על המקום. בתריס עם סורג לא קיים צורך להוריד לחלוטין את תריס הגלילה, בצורה הזאת ניתן להשאיר לאור השמש להכנס פנימה על מנת לחסוך במחירי החשמל והאור. כדאי לקנות דגם רציני שמכליל מנגנון בטיחות למניעה של נפילת התריס ומנגנון שהוא ידני שאיתו אפשר לעשות לסגור ולפתוח כשקיימת הפסקת חשמל באזור.
תריסים נגללים שקופים באיזור קרית יערים תריסים חשמליים שניתן לראות דרכם בקרית יערים
החברה שלנו רוטנשטיין חוסם נלהבת להראות בפניכם חידוש מצוין בשוק תריסי הגלילה, תריס שקוף עם איכות גבוהה המתאים מאוד חחנויות בקניונים, במרכזים מסחריים מקורים ובמורד הרחוב, כך ניתן להציג את כל המוצרים ללקוחות מזדמנים הנמצאים ברחוב מיוצרים משלבי פוליקרבונט, חומר בטיחותי ורב-עוצמה שיכול להבטיח לכם מלא ביטחון והרבה יתרונות בנוסף.
תריס שקוף – מוצר מעולה תריס שהוא שקוף – הרבה יתרונות
תרסים שקופים זה לחלוטין פתרון ברמה לחברות רבות, תהיה לכם את האופציה להציג את הבגדים, הטבעות, מוצרים חשמליים וכל סוגי הסחורה האחרים במרכול אפילו בשעות שבהן מקום העבודה סגור. תוכלו לגלגל את התריס הנגלל עד למעלה בזמני הפתיחה של המקום, התריס לא צריך הרבה מיקום לאחסון. פשוט לשלוט בהתריס בעזרת מתג הפעלה המורכב בתוך העסק על הקיר, על ידי שלט או בעזרת אפליקציה. המעלות החשובים של תריס גלילה שקוף הם: עמידות גבוהה- תריס הגלילה עשוי משלבי פוליקרבונט, חומר טוב וחזק אף במצב שבו יש מקרים קיצוניים. עיצוב מרהיב- התריס מופק באיכות גבוהה ובמראה עשיר, הוא הינו מותקן בעזרת אנשי מקצוע מנוסים באיכות גבוהה.פתרון נפלא חנויות- לקוחות יכולים לתת מבט על קומודיטי המוצגת בחנויות בחלונות הראווה בקרית יערים בלי כל ווליום. תעשייה כחול לבן- התריס הנגלל מופק במפעלים של החברה שלנו רוטנשטיין חוסם וזה, לכל הדעות, נחשב לכחול לבן
Israeli_electric_gates