שערים חשמליים בפתח תקווה
בין לקוחותינו
תריסי גלילה בפתח תקווה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה בפתח תקווה למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

מספקים שירות בכל חלקי הארץ ובפתח תקווה והסביבה שירות זריז!
יידעו בטלפון שהגעתם דרך האתר וקבלו דיל טוב
החברה שלנו חברת רוטנשטיין מעולים בייצור, מרקטינג והשמת תריסי גלילה חשמליים בתיאום מלא לצורכיו של ולמאפייני הקונה. חברתנו מייצרת תריסי גלילה מדברים מצוינים הנבחרים בקפידה ו בטכנולוגיות ייצור חדשניות ומתקדמות. לבית עסק רוטנשטיין חוסם ניסיון עשיר הארוכה מ-30 שנה בענף והיא למעשה נחשבת לאחד העסקנים המובילים בסביבה לשיווק, ייצור וכן התקנה של תריסי גלילה, לכל מטרה וקטנים וגדולים. רוטנשטיין חוסם מציעה פתרון יפה ומצוין, ומנוסה יחד עם זאת ייצור תעשייתי וכן התקנת תריסי גלילה חשמליים למחסנים, לחנויות בקניונים, לסופרים ענקיים, למוסכים ולחניות. חברתנו מציעה תריסים ממונעים שמאפשרם לראות דרכם, המהווים פתרון מצוין למקומות עבודה במרכזי קניות וקניונים, וכן תריסי גלילה ממונעים עם תוכנת שליטה שתאפשר הפעלה מרחוק באמצעות שלט, עם חריטה של הלוגו או לחלופין שם התאגיד. רמה, אמינות ועיצוב אופנתי ונפלא אנחנו עובדים בכל רחבי המדינה ונותנים טיפול בבעיות יעיל ונוחה. אנחנו מלווים כל אחד מדקת הזמנת התריס ועד לרגע ההתקנה במקום העבודה לסיפוקו המלאה של הקליינט, ומבצעים שירות מקיף אפילו אחרי השלמת ההתעסקות. כחברה מובילה בתחום מציעים אצלנו שירות מקצועי ברמה הגבוהה ביותר וכן עלויות הוגנות ו משתלמים. בהרבה מקומות בארץ דואבים מעבריינים ופשעי גניבה, אם כן עליהם לשים אמצעי אבטחה מתאימים במטרה להקשות על כנופיות הפורצים וכן להפחית הפסדים. כפי שידוע בעבר היה נהוג להתקין סורגים בבית העסק כיום ישנם פריטים חדשים ו משתלמים שהופכים את זה לאפשרי עבור העסקים בכל רחבי המדינה לאבטח את הרכוש והאביזרים היקרים בעסק. מומלץ לזכור כי אנשים רבים אינם אוהבים את את איך שנראים הסורגים מפני תחושת חוסק האוויר ואווירת מתקן כליאה, בגלל זה אין על סורג ממונע שתוכלו לגלול תוך כדי תקופת הפעילות של המקום, ובסופו של העבודה מנמיכים בלחיצת כפתור את הסורג החשמלי ואז נוצר מיגון אפקטיבי ובטוח.
תריס ממונע או אולי סורג?
במקומות וגם אצל בעלי עסקים תהיה לכם את האופציה לראות תריסים נגללים המעניקים תחושה של אמון ו מציעים גם פתרון הצללה רציני. ועם זאת, תריס ממונע לא ממש מספק הגנה בפני פורצים מפני שכל פורץ שיודע את העבודה מבין איך להרים את התריס ואז להיכנס מבעד לפתח ע”מ לבצע ממש את כל שברצונו. מסיבה זו, הפתרון המתקדם ביותר למי שאינו רוצה סורגים קבועים בבית העסק הוא להתקין תריס סורג חשמלי באופן יעיל, בצורה הזאת מתקינים שני פריטים בתמחור טוב, גם תריס להצללה וגם סורג שנותן מיגון להחנות.
שני מוצרים במחיר משתלם בפתח תקווה
התשובה המתקמדת והחדשני של תריס שמשמש גם כסורג נותן חלופה ברמה גבוהה לבתי עסק בכל המדינה. כל מקום שרוצה בפתרון אבטחה יעיל ומועיל יכול לרכוש תריס שיתפקד גם כסורג המופעל חשמלי בהתאמה למימדים של הפתחים בעסק ו לצרכים של המיגון, התריס עשוי מחומר אלומיניום בעל עובי טוב ומחושל שיש לו פרופיל מפלדה חזקה כדי למנוע סיכוי לניסור שלבי התריס. אפשרי לספק את התריס סורג כמו כן גם מפוליקרבונט שקוף, כך לקוחות יש ביכולתם להביט דרך לחלון הראווה על מנת לצפות במוצרים בחנות ולהתרשם מהסטייל הפנימי של המקום, גם כשהעסק סגור. בל נשכח כי תריס סורג חשמלי נותן לנו את האפשרות לנעילה גם אם שלבי התריס הנגלל פתוחים במטרה לאפשר הקרנת אור נעים מבחוץ בין המרווחים של התריס. תריס רגיל יש להגיף לגמרי עד הסוף כדי לבצע נעילה ולאבטח את המקום. בתריס סורג אתם לא אמורים להנמיך עד למטה את התריס, בצורה הזאת ניתן לתת לקרני אור מבחוץ לחדור פנימה במטרה לחסוך בעלויות האור והחשמל. כדאי לקנות דגם מומלץ שכתוב בו מנגנון בטיחות למניעה של נפילת התריס ומנגנון מכני הנותן לנו את האפשרות ללסגור ולפתוח כאשר יש הפסקת חשמל בשכונה.
תריסים נגללים שניתן לראות דרכם באיזור פתח תקווה תריסים נגללים שניתן לראות דרכם בפתח תקווה
החברה שלנו רוטנשטיין חוסם רוצה להציג בשבילכם חידוש טוב בעסקי תריסי הגלילה החשמליים, תריס שניתן לראות דרכו בעל איכות גבוהה המתאים במיוחד לעבודות, במרכזים מסחריים מקורים וברחובות שופינג כך ניתן להציג את המוצרים לעיני לקוחות המטיילים באיזור מכינים אותם משלבי פולקירבונט, חומר אמין וחזק המבטיח לכם מקסימום בטיחות ויתרונות רבים בנוסף.
תריס גלילה שקוף – דבר מצוין תריס גלילה שקוף – הרבה יתרונות
תרסים שקופים זה בלי ספק פתרון ברמה למקומות עבודה רבים, תוכלו להראות את הבגדים, השרשראות, מוצרים חשמליים וכל סחורה אחרת בעסק אף במצב שבו מקום העבודה סגור. קל לגלול את התריס השקוף למעלה בזמני הפתיחה של העסק, התריס כמעט ואינו צריך איזור לאחסון. קל לשלוט בהתריס הגלל ע”י כפתור המותקן על קיר פנימי בעסק, באמצעות שלט נייד או ע”י אפליקציה בנייד. הפלוסים העיקריים של תריס גלילה שקוף הם: עמידות לאורך זמן- התריס השקוף מיוצר משלבי פוליקרבונט חומר טוב ועוצמתי גם במקרי קיצון. עיצוב עם סטייל- התריס השקוף מופק באופן איכותי במראה יפה, הוא הינו מותקן על ידי עובדים מקצועיים משופשפים באיכות שאין כמותה.תשובה איכותי עסקים – קליינטים לתת עיניכם בקומודיטי מודגמת במשרדים בפתחי הראווה בפתח תקווה והסביבה ללא כל בלאגן. תעשייה כחול לבן- התריס הנגלל נוצר במפעלים של חברת רוטנשטיין חוסם ונחשב למוצר כחול לבן
Israeli_electric_gates













