שערים חשמליים בבנימינה
בין לקוחותינו
תריסי גלילה בבנימינה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה בבנימינה למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

נותנים שירות בכל רחבי המדינה ובבנימינה שירות זריז!
ציינו בשיחה שמצאתם אותנו דרך האתר וקבלו הצעה אטרקטיבית
העסק חברת רוטנשטיין מומחים בייצור, שיווק והשמת תריסי גלילה חשמליים בהתאמה לצורכיו של ולמאפייני הלקוח. החברה שלנו מייצרת תריסים חשמליים מדברים איכותיים הנבחרים כראוי ו בצורות ייצור חדשניות ומקצועיות. לחברתנו רוטנשטיין חוסם ותק של יותר מ-30 שנה בתחום והיא למעשה נחשבת לאחד המקומות המובילים במדינה למרקטינג, ייצור והרכבת תריסי גלילה, לכל מטרה וגם קטנים וגדולים. רוטנשטיין חוסם נותנת פתרון מדוקדק ונקי, ומתמחה יחד עם זאת ייצור וגם התקנה של תריסים למחסנים, לבתי עסק, לסופרים ענקיים, למוסכים ולחניות. חברתנו מאפשרת תריסי גלילה ממונעים עם שקיפות, הנותנים תשובה מושלם לחנויות במרכזי שופינג ומולים, וגם תריסי גלילה חשמליים עם אפליקציית שליטה להפעלה מרחוק דרך שלט, עם חריטת לוגו או לחלופין שם התאגיד. שווי, אמינות ועיצוב חדשני וגם מרשים אנו פועלים בכל המדינה וכן נותנים שירותי תיקונים באופן זריז ונגיש. בחברת רוטנשטיין חוסם מלווים כל קליינט משלב לקיחת ההחלטה ועד לרגע ההתקנה בבית העסק לשביעות רצונו המלאה של הקונה, ומבצעים שירות מקיף אפילו אחרי השלמת הפרוצדורה. כחברה מצליחה בענף אנו מציעים שירות עם מקצועיות ברמה גבוהה ועלויות הוגנות ו משתלמים. בהרבה עסקים במדינה סובלים מפריצות וגניבות, בגלל זה עליהם לשים אמצעי מיגון יעילים במטרה להקשות על כנופיות הפורצים ולהקטין הפסדים. אם לא מזמן היה נהוג להתקין מחסומים בחנות בתקופתנו ישנם מוצרים חדשים וכן נהדרים שמאפשרים לעסקים בכל המדינה לאבטח את הרכוש והחפצים היקרים במיקום. חשוב לזכור כי המון בני אדם לא כל-כך אוהבים את את איך שנראים הסורגים עקב תחושת חוסק האוויר וגם אווירת בית הכלא, אז בגלל זה אין להשוות משהו אחר ל סורג חשמלי שניתן לגלול במרוצת זמן הפעילות של המקום, ובסופו של העבודה מורידים עם לחיצה על כפתור את הסורג הנגלל ואז זוכים למיגון אפקטיבי ותקין.
תריס חשמלי או לחלופין סורג?
בתוך מבנים וגם אצל בעלי עסקים קל לראות תריסים נגללים חשמליים המשרים תחושת אמון ו מספקים גם פתרון להצללה מקצועי. ואף על-פי כן, תריס חשמלי לא נותן מספיק הגנה אל מול פורצים מאחר וכל פורץ שיודע את העבודה קולט כיצד לבצע הרמה של התריס ואז להיכנס מבעל לכניסה בשביל לבצע את הגניבה. מסיבה זו, הפתרון הכי חדיש ללקוחות שלא רוצים סורגים קבועים בבית העסק הוא להתקין תריס סורג חשמלי באופן איכותי, כך למעשה קונים שני פריטים בתמחור טוב, גם תריס שנותן הצללה וגם סורג המספק למיגון מקום העבודה.
שני דברים בתמחור משתלם בבנימינה
הפתרון המתקדם והחדשני לתריס שהוא גם סורג הווה חלופה נהדרת לעסקים בכל נקודה במדינה. כל חברת אחסון המעוניין במעהנ מיגוני עובד ומועיל מסוגל לרכוש תריס שיהיה גם סורג נגלל חשמלי לפי ובהתאם לגודל הפתחים בבית העסק ו לצרכי המיגון, התריס החשמלי עשוי מאלומיניום בעל עובי טוב ומחוסן עם פרופיל מפלדה בטוחה למניעת פושעים שמנסרים את השלבים של התריס. קיימת אפשרות לייצר את התריס סורג גם מפוליקרבונט שקוף, בצורה הזאת לקוחות נוכל לגרום להם להביט בעד לחלון החנות על מנת לצפות בסחורה בחנות ולהתלהב מעיצוב המקום, גם במידה והעסק סגור. נוסיף שכן מקל עלינו ומאפשר נעילה גם כש שכבות התריס פתוחים על מנת לאפשר הקרנת אור נעים מבחוץ ברווחים שיש בתריס. את התריס הרגיל שאנו מכירים יש להגיף לגמרי עד הסוף ע”מ לנעול אותו ולאבטח את המקום. בתריס סורג אין צורך להנמיך עד הסוף את תריס הגלילה, בצורה הזאת ניתן לתת לאור נעים מבחוץ לחדור פנימה כדי לחסוך במחירי התאורה והחשמל. כדאי לקנות דגם מומלץ שיש בו מנגנון זהירות כדי למנוע נפילת התריס ומנגנון ידני המאפשר פתיחה וסגירה כשפסק החשמל בשכונה.
תריסים חשמליים עם שקיפות בבנימינה והסביבה תריסים חשמליים שניתן לראות דרכם בבנימינה
החברה שלנו רוטנשטיין חוסם גאה להראות עבורכם חידוש איכותי בעולם תריסי הגלילה, תריס עם שקיפות עם איכות גבוהה המתאים מאוד חבתי עסק, במרכזים מסחריים סגורים ובמדרחוב, בצורה זו, ניתן להציג את הטובין ללקוחות מזדמנים הנמצאים ברחוב הייצור נעשה משלבי פוליקרבונט חומר בטיחותי ועוצמתי שתוכלו לסמוך עליו שיביא ל הכי הרבה תחושת בטחון ודברים טובים נוספים.
תריס שקוף – יתרונות רבים תריס גלילה עם שקיפות – מוצר מעולה
תריסי גלילה שקופים זה פתרון נוח לחברות רבות, ניתן להראות את הביגוד, הטבעות, מוצרים חשמליים וכל סוגי פריטים אחרים בחנות אפילו בשעות שבהן העסק סגור. קל להרים את התריס עד למעלה בשעות הפעילות של החברה, התריס הממונע השקוף כמעט שאינו נזקק למקום לאחסון. קל לתפעל את התריס הגלל דרך מתג הפעלה המותקן על קיר פנימי בעסק, בעזרת שלט רחוק או על-ידי אפליקציה בנייד. הפלוסים החשובים של תריס נגלל שקוף הינם: עמידות לאורך זמן- התריס השקוף עשוי משלבי פוליקרבונט, חומר טוב ורב-עוצמה אף במצב שבו יש מקרים קיצוניים. עיצוב מרהיב- תריס הגלילה נעשה באיכות גבוהה ובמראה יפה, זה מותקן על ידי פועלים מקצועיים מקצועיים ברמת גימור רצינית.מענה מושלם לבתי עסק – בני אדם לתת מבט על קומודיטי מודגמת בחנות ובפתחי הראווה באיזור בנימינה בלי שום ווליום. מיוצר בישראל- התריס החשמלי נעשה במפעלי חברת רוטנשטיין חוסם ונחשב לכחול לבן
Israeli_electric_gates













