שערים חשמליים בשדרות
בין לקוחותינו
תריסי גלילה בשדרות למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה בשדרות למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

פועלים בכל איזור בארץ ובאיזור שדרות שירות זריז!
יידעו לנציג הטלפון שמצאתם אותנו דרך האתר ותקבלו הצעה כדאית
חברת רוטנשטיין חוסם מנוסים בייצור, מרקטינג והרכבה של תריסי גלילה חשמליים בסינכרון לצרכים של ולמאפייני המשתמש. חברתנו מייצרת תריסים חשמליים מדברים איכותיים הנבחרים בקפידה ו בטכנולוגיות ייצור חדשניות ורציניות. לחברתנו רוטנשטיין חוסם ניסיון עשיר הארוכה מ-30 שנה בתחום והיא בעצם נחשבת לאחת החברות המובילות בשוק לשיווק, ייצור תעשייתי וכן השמת תריסים ממונעים, לכל צורך וגם קטנים וגדולים. רוטנשטיין חוסם מהווה פתרון יפיפה ונוח, ומשופשפת בין היתר ייצור תעשייתי והתקנת תריסי גלילה ממונעים למחסנים, לחנויות בקניונים, לסופרים, למוסכים ולחניות. חברת רוטנשטיין חוסם מציעה תריסי גלילה שהם שקופים, המהווים פתרון מצוין לבתי עסק במרכזי שופינג וקניונים, וכן תריסי גלילה חשמליים עם אפליקציית פיקוד שתאפשר הפעלה מרוחקת דרך שלט, עם חריטה של סמל או שם החברה. איכות, תחושת ביטחון וגם עיצוב מודרני ונפלא אנו פועלים בכל רחבי הארץ וכן מספקים טיפול בבעיות מהיר ונוחה. בחברת רוטנשטיין חוסם מלווים כל מזמין משלב קבלת ההחלטה וכלה בהתקנה בבית העסק לסיפוקו השלמה של הקליינט, ומביאים שירות מלא אף אחרי השלמת הפרוצדורה. כחברה מצליחה בענף מציעים אצלנו שירות טוב ברמה הגבוהה ביותר וכן מחירונים נוחים ו משתלמים. עסקים רבים במדינה מתענים מעבריינים ופשעי גניבה, בגלל זה עליהם להתקין אמצעי הגנה מאסיביים על מנת להקשות על כנופיות הפורצים ולהפחית הפסדים. כפי שידוע בעבר הלא רחוק היה נהוג לשים סורגים בחנות עם הטכנולוגיה של ימינו ישנם פריטים חדשים ו משתלמים המאפשרים לעסקים ברחבי הארץ להגן על הרכוש והאביזרים היקרים בעסק. חכם יהיה לדעת שרבים לא ממש אוהבים את את איך שנראים הסורגים עקב תחושת הסגירות וגם אווירת מתקן כליאה, בגלל זה אין כמו סורג חשמלי שאפשר לגלול תוך כדי זמן הפעילות שהחברה נותנת, ובסופו של יום העבודה מנמיכים בלחיצת כפתור את הסורג ואז זוכים למיגון אפקטיבי ועובד.
תריס ממונע או אולי סורג?
בתוך מבנים וגם בעסקים שונים אפשר לראות תריסי גלילה הנוסכים תחושת אמון ו נותנים גם פתרון להצללה מומלץ. ואף על-פי כן, תריס נגלל חשמלי לא בדיוק מספק הגנה מול פורצים כי כל פורץ מיומן קולט כיצד לבצע הרמה של התריס ו לפלוש דרך הפתח ע”מ לבצע ממש את כל שברצונו. מסיבה זו, הפתרון העדכני ביותר ללקוחות שלא רוצים סורגים קבועים בבית העסק הוא לשים תריס סורג המופעל חשמלית באופן יעיל, בצורה הזאת רוכשים שני מוצרים בתשלום אחד, גם תריס נגלל להצללה ו כן סורג למיגון מקום העבודה.
שני מוצרים בתשלום משתלם בשדרות
המענה המתקדם והחדשני לתריס שיהיה גם סורג מהווה חלופה נהדרת לבתי עסק בכל המדינה. כל תאגיד המעוניין במעהנ מיגוני בטוח ויעיל יש ביכולתו לרכוש תריס שיהיה גם סורג המופעל חשמלי בהתאמה למימדים של הפתחים בעסק ו לדרישות המיגון, התריס עשוי מחומר אלומיניום עם עובי ועמיד שיש לו פרופיל מפלדה רצינית למניעת ניסיונות ניסור של השלבים של התריס. תוכלו לספק את התריס סורג מפוליקרבונט שקוף גם כן, בצורה זו, לקוחות יש ביכולתם להביט מבעד לחלון החנות כדי לצפות בסחורה בחנות ולהילהב מעיצוב המקום, אף אם החנות סגורה. נוסיף כי תאכלס, עושה לנו הקלה בכך שבצורה זו ניתן לעשות נעילה גם כאשר שכבות התריס עם רווחים ע”מ לאפשר מעבר של קרני אור מבחוץ ברווחים שיש בתריס. תריס גלילה רגיל יש להגיף לגמרי עד הסוף במטרה לנעול אותו ולשמור על המקום. בתריס סורג אינכם צריכים להוריד לגמרי עד הסוף את התריס הנגלל, בצורה זו, ניתן להשאיר לאור נעים מבחוץ להכנס פנימה על מנת לחסוך במחירי התאורה והחשמל. ממלצים לרכוש דגם מומלץ הכולל מנגנון זהירות למנוע הפלה של התריס ומנגנון מכני הנותן לנו את האפשרות לסגירה ופתיחה בזמן שפסק החשמל בשכונה.
תריסי גלילה שקופים בעיר שדרות תריסי גלילה עם שקיפות באיזור שדרות
בית העסק רוטנשטיין חוסם רוצה להראות בפניכם את אחת הטכונולגיות החדישות בענייני תריסי הגלילה החשמליים, תריס שניתן לראות דרכו בעל איכות גבוהה הטוב בעיקר לחנויות בקניונים, במרכזים מסחריים מקורים ובמורד הרחוב, באופן זה, ניתן להציג את כל הסחורה לאנשים הסובבים במקום הייצור נעשה משלבי פוליקרבונט חומר אמין וחזק המבטיח לכם הכי הרבה הגנה וביטחון ודברים טובים בנוסף.
תריס גלילה שקוף – דבר מצוין תריס שקוף – מוצר מעולה
תרסים שקופים זה בלי ספק פתרון נוח לחברות רבות, פשוט להראות את הבגדים, הטבעות, מוצרי חשמל או כל סחורה אחרת בחנות אף במצב שבו בית העסק סגור. תהיה לכם את האופציה לגלול את התריס עד למעלה בזמן הפעילות של העסק, התריס הנגלל כמעט ואינו צריך איזור לאחסון. אפשר לקחת שליטה על תריס הגלילה דרך מתג שנמצא על קיר פנימי בעסק, באמצעות שלט רחוק או באמצעות אפליקציה בנייד. היתרונות החשובים של תריס נגלל שקוף הם כדלהלן: עמידות טובה- התריס הנגלל מורכב משלבי פוליקרבונט, חומר עמיד וחזק אף במצב שבו יש מקרה קצה. עיצוב יפה- התריס מיוצר בצורה איכותית במראה איכותי, זה מותקן על ידי אנשי מקצוע מוסמכים ברמתה של שאין כמוה.פתרון איכותי בתי עסק – לקוחות יכולים להביט בקומודיטי המוצגת במשרדים בחלונות הראווה בשדרות ללא כל בלאגן. מיוצר במידנת ישראל- התריס החשמלי נוצר במפעלי החברה שלנו רוטנשטיין חוסם וזה, לכל הדעות, נחשב לכחול לבן
Israeli_electric_gates













