שערים חשמליים באור עקיבא
בין לקוחותינו
תריסי גלילה באור עקיבא למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה באור עקיבא למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

מספקים שירות בכל איזור בארץ ובאיזור אור עקיבא נגישות מיידית!
הדגישו לנציג בשיחה שהגעתם לשירות דרך האינרנט ותקבלו דיל כדאי
העסק חברת רוטנשטיין מתמחה בייצור, שיווק והתקנת תריסי גלילה חשמליים בהתאמה מלאה אל צורכיו של ולמאפייני הלקוח. החברה שלנו מייצרת תריסי גלילה מחומרים איכותיים הנבחרים בקפידה ו בצורות ייצור מתוחכמות ואמינות. לתאגיד רוטנשטיין חוסם תקופה של יותר מ-30 שנה בתחום ומעשה היא נחשבת לאחת החברות המקצועיות ביותר באיזור למרקטינג, ייצור תעשייתי וגם השמת תריסים נגללים חשמליים, לכל מטרה ומכל סוג. רוטנשטיין חוסם נותנת שירות באופן אסתטי ונקי, וותיקה יחד עם זאת ייצור תעשייתי וכן התקנה של תריסים לתעשייה, למרכולות, לסופרים, למוסכים ולחניונים. חברת רוטנשטיין חוסם מציעה תריסים נגללים חשמליים שקופים, הנותנים פתרון קליל למקומות עבודה במרכזי קניות וקניונים, ותריסי גלילה שיש להם אפליקציית שליטה שתאפשר הפעלה מרחוק דרך שלט, עם חריטת לוגו ו/או שם מקום העבודה. איכות, תחושת אמון וגם עיצוב מודרני וגם נהדר אנו עובדים בכל רחבי המדינה וכן מאפשרים שירותי תיקונים באופן זריז וזמין. בחברת רוטנשטיין חוסם אנו מלווים כל קליינט מהרגע של לקיחת ההחלטה ועד להתקנה במקום לשביעות רצונו המלאה של הקליינט, ומבצעים שירות מקיף אפילו אחרי השלמת העבודה. כחברה מפורסמת בתחומה אנו מאפשרים מענה מקצועי ברמה גבוהה ותמחורים נוחים ו נהדרים. בהרבה עסקים בארץ מתענים מפריצות ועבריינות, בגלל זה עליהם לשים אמצעי מיגון יעילים על מנת להקשות על הפורצים ולהפחית הפסדים. אם עד לפני מספר שנים היה נהוג להתקין מחסומים בחנות היום ישנם מוצרים חדשים וגם נפלאים המאפשרים לחנויות מהצפון לדרום לאבטח את הרכוש והתכולה היקרה בלוקיישן. רוצוי לדעת שהרבה בני אדם לא ממש אוהבים את את הניראות של הסורגים עקב תחושת חוסק האוויר וגם האווירה של בית הכלא, כך שאין על סורג גלילה חשמלי שפשוט לגלול במרוצת שעות הפעילות של בית העסק, ובתום יום העבודה מנמיכים עם לחיצת כפתור את הסורג החשמלי ונוצר מיגון אפקטיבי ותקין.
תריס שמופעל בצורה חשמלית או לחלופין סורג?
במקומות וגם בחברות ניתן לראות תריסים חשמליים המשרים תחושת ביטחון ו מספקים גם פתרון הצללה מקצועי. אבל תריס המופעל חשמלית לא בדיוק מספק הגנה מול פושעים מפני שכל פושע מיומן יודע כיצד לעשות הרמה של התריס החשמלי ו להיכנס דרך הפתח במטרה לבצע ממש את כל שברצונו. מסיבה זו, הפתרון הכי חדיש לכל מי שלא רוצה סורגים קבועים בחנות הוא לרכוש תריס נגלל חשמלי שהוא סורג בצורה איכותית, בצורה הזאת רוכשים שני מוצרים בתשלום אחד, גם תריס להצללה וגם סורג למיגון החנות.
שני מוצרים בתמחור משתלם באור עקיבא
הפתרון המתקדם והחדשני לתריס שיהיה גם סורג מספק חלופה נהדרת למקום עבודה בפריסה ארצית. כל בית עסק המעוניין במעהנ מיגוני בטוח ויעיל מסוגל לרכוש תריס שיתפקד גם כסורג המופעל חשמלי בהתאם למימדים של הפתחים בחנות ו לצרכים של המיגון, התריס החשמלי עשוי מאלומיניום עבה ומחוסן הכולל פורפיל מפלדה בטוחה למנוע פושעים שמנסרים את שכבות התריס. אופציונלי לייצר את התריס סורג גם מפוליקרבונט שקוף, כך לקוחות יש ביכולתם להביט מבעד לחלון העסק על מנת לצפות בסחורה בחנות ולהתרשם מעיצוב העסק, אף כשהמקום סגור. נוסיף שכן נותן לנו את האפשרות לנעילה גם במידה ו שלבי התריס פתוחים על מנת לאפשר הקרנת אור נעים מבחוץ בין השלבים של התריס. תריס גלילה רגיל יש להוריד לחלוטין ע”מ לבצע נעילה ולשמור על המקום. בתריס סורג אין סיבה להנמיך לחלוטין את התריס, ככה ניתן לתת לאור השמש להכנס פנימה בשביל לחסוך בכסף המשולם על החשמל והאור. ממלצים לרכוש דגם טוב שיש בתוכו מנגנון בטיחות למניעה של נפילה של התריס ומנגנון מכני שאיתו אפשר לעשות לפתוח ולסגור כאשר פסק החשמל ברחוב.
תריסים חשמליים שקופים בעיר אור עקיבא תריסים נגללים שקופים באור עקיבא
בית העסק רוטנשטיין חוסם רוצה להציג בפניכם את אחת הטכונולגיות החדישות בעסקי התריסים הנגללים, תריס עם שקיפות באיכות גבוהה הטוב ממש לעבודות, במרכזים מסחריים מקורים וברחובות שופינג בצורה זו, ניתן להראות את הפריטים לעיני לקוחות הנמצאים שם מכינים אותם משלבי פולקירבונט, חומר אמין ומאסיבי שתוכלו לסמוך עליו שיביא ל הכי הרבה הגנה ויתרונות רבים מעבר.
תריס שקוף – מוצר מצוין תריס שקוף – יתרונות רבים
תרסים שקופים זה בלי ספק פתרון נוח למקומות עבודה רבים, קל להראות לכולם את הפריטי הלבוש, צמידים, מוצרי אלקטרוניקה או כל סוגי הסחורה האחרים בעסק אף במצב שבו מקום העבודה סגור. יתאפשר לכם לגלגל את התריס הנגלל מעלה בשעות הפתיחה של בית העסק, התריס לא צריך הרבה שטח אחסון. קל לתפעל את התריס החשמלי באמצעות מתג המותקן על קיר פנימי בחנות, בעזרת שלט נייד או באמצעות אפליקציה בנייד. המעלות העיקריים של תריס גלילה שקוף הם: עמידות לאורך זמן- התריס מיוצר משלבי פוליקרבונט חומר יציב וחזק אפילו במקרה קצה. עיצוב יפה- התריס נעשה בצורה איכותית במראה יפה, זה מותקן בעזרת אנשי מקצוע מיומנים ברמתה של מכובדת.מענה קליל עסקים – מזמינים לתת מבט על מרכולת המוצגת בחנויות בחלונות הראווה באיזור אור עקיבא ללא בלאגן. תוצרת במידנת ישראל- התריס החשמלי נעשה במפעלי חברתנו רוטנשטיין חוסם ונחשב לכחול לבן
Israeli_electric_gates













