שערים חשמליים בבועינהנוג’ידאת

בין לקוחותינו

  • ​תריסי גלילה חשמליים לחנויות שער הרמה אלומיניום  שלט רחוק ‏לשער חשמל

תריסי גלילה בבועינהנוג’ידאת למבני תעשייה ורשתות מזון

כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.

Hangar Collection

בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.

את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.

שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.

Parking Collection
  • דלתות גלילה לבית הפרטי צביעה בתנור
  • תריס גלילה לחניה בבית פרטי סורגי גלילה לעסק או לבניין  העדפה אישית

כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.

החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.

שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.

Garage Collection

Garage Collection

דלתות גלילה בבועינהנוג’ידאת למבנים ורשתות סופר

תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.

Collection Shop
  • שערים אוטומטיים לבית העסק או לבניין תכנון ייצור

מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים

  • שערים חשמליים - רוטנשטיין חוסם 077-7907800

מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

מחסום חשמלי

תריסי גלילה בבועינהנוג'ידאת

תריס גלילה בבועינהנוג’ידאת

תריסי גלילה אוטומטיים נוטים להיות טכניקת מיגון נפוצה בהרבה משרדים ברחבי הארץ, ניתן לראותם בכניסה למוסכים, חנויות הלבשה ותכשיטים, מרכזים של רשתות מרכולים, דוכנים של מוצרים חשמליים וכדומה. תריסי גלילה אוטומטיים מונעים מפושעים להכנס בקלות לחנות ולהסליק ממנו אובייקטים, הם בנוסף עוצרים מקרים של ונדליזם, מפחיתים דרסטית את ניסיונות הפשיעה ותורמים להרגשת רוגע בקרב עובדי העסק והבעלים.

איך להתאים תריס גלילה חשמלי לעסק שלך?

בשביל לבחור תריס גלילה אוטומטי למוסד שלך בבועינהנוג’ידאת והסביבה צריך להגיע להחלטה האם בעל העסק מעוניין בתריסי גלילה אוטומטיים או מכניים. עד לפני לא זמן רב היה נהוג לרכוש ולשים תריס גלילה מברזל עמיד או מפלדה מגלוונת המכיל ממשק ידני. בעת המודרנית מקובל להתקין תריסי גלילה הפועל באמצעות מנוע חשמלי לשימוש פשוט, על מנת שלא להתפשר על גלגול ידני המחייב הפעלת הרבה כוח. אם שמעת כי תריס חשמלי מרבה להפסיק לעבוד ולגרות לתקלות מומלץ שתדע שיש מנועי חשמל שעובדים מעולה, ומהסיבה הזו על מנת להזהר מתקלות כדאי להתקין את התריס החשמלי הנגלל רק מחברה ענקית, בטופ, שאנשים מכירים ולגיטימית. האנשים שמבינים בתחום ממליצים לאנשים לרכוש תריס חשמלי לעסק על פי התנאים הבאים: סוג החנות והמיקום שלו. גודל החלון שיש לחסום. תהליך עבודה טוב (מנוע מין ועוצמתי). חומרי גלם ברזל, אלומיניום, פלדה, פוליקרבונט וכדומה). טכנולוגיות לייצור התריס הנגלל החשמלי. עיצוב התריס. איכותה של ועלות ההתקנה בבית העסק. תחזוקה באופן תדיר. איך התריס יעמוד בפני ניסיונות פריצה, השחתה ואסונות הטבע. אמצעי בטיחות, כגון מעצור חירום, ניתן לתפעול בעזרת הידיים כשיש הפסקת חשמל וכדומה.

תמחור וערובה. מינים של תריסים נגללים בהרבה סטיילים מדהימים

חברת תריסים חשמליים טובה בבועינהנוג’ידאת והסביבה לסידור, תיעוש והשמת תריסים אוטומטיים נותנת תיאום מלא של התריס החשמלי לצרכים של הלקוח ולתכונות העסק. אפשר להכין את התריס מחומרי גלם שונים, בדר”כ, מפלדה או מאלומיניום, חברת התריסים יכולה להציע תריסי גלילה שקופים המיוצר מפוליקרבונט. מומלץ לדעת כי ניתן לייצר תריסים חשמליים המכילים שלבים מסיביים המספקים אטימה, ניתן לעשות בחירה בתריס חשמלי עם שלבים עם מרווחים ככה שאוויר יכול לזרום ביעילות לעסק וכמו כן תוכלו לראות דרך החריצים בתריס. במידה ורוכשים תריס נגלל שנוצר מפלדה או אלומיניום תוכלו לגרום לו לשנות צבע בטכנולוגיית ייצור בחום, יש גם גוונים שונים לברירה, ובהלימה לחזית הדירה, לעיצוב המבנה או העסק ולפי ובהתאם לבקשות יחידות של הצרכן, חברת תריסי הגלילה יכולה לתכנן וליצור תריס חשמלי בסטייל בצורה איכותית ובמראה חשוב ומקורי.

ממי כדאי לבחור תריסי גלילה חשמליים
כדאי להתקין תריסים נגללים מכניים או לחלופין חשמליין רק מחברה מקצועית בעלת שנים בין אנשי המקצוע. מומלץ לחקור אודות החברה, לדרוש מנציג השירות רשימת ממליצים, לבדוק בפרויקטים שבוצעו על ידי החברה במידה שיתאפשר לכם אנו מציעים לבקש ביקורת אובייקטיביות לגבי העסק. לאחר סינון ראשוני ובדיקת עלויות, רצוי להיסגר על החלטה. ע”כ, רצוי לבחור רק חברה איכותית שידועה עם ניסיון בענף, חברת תריסים חשמליים שמספקת שירות בכל נקודה במדינה, מענה מקצועי מהיר בכל התלבטות ושיבוש.

רוטנשטיין חוסם דלתות גלילה לבית הפרטי הסטיילינג האישי

עובדים בכל רחבי המדינה ובעיר בועינהנוג’ידאת שירות זריז!

תדגישו לנציג הטלפון שהגעתם דרך האתר ותרוויחו הצעה אטרקטיבית
חברת רוטנשטיין חוסם ותיקים בייצור, מרקטינג והשמת תריסי גלילה חשמליים בהתאמה לצרכים של ולמאפייני המזמין. חברת רוטנשטיין חוסם מייצרת תריסי גלילה חשמליים מחומרים מעולים הנבחרים בקפידה ו בצורות ייצור חדשניות ורציניות. לתאגיד רוטנשטיין חוסם תקופה של יותר מ-30 שנה בתחום והיא נחשבת לאחת החברות המקצועיות ביותר בשוק לשיווק, ייצור וכן התקנת תריסים נגללים, לכל מטרה וכן קטנים וגדולים. רוטנשטיין חוסם נותנת פתרון יפה ומצוין, ומעולה בין היתר ייצור תעשייתי והתקנת תריסים לתעשייה, למרכולות, לחנויות גדולות, למוסכים ולחניונים. החברה מאפשרת תריסים נגללים חשמליים שמאפשרם לראות דרכם, הנותנים מענה איכותי לבתי עסק במרכזי קניות ומולים, ותריסי גלילה ממונעים הכוללים מערכת שליטה להפעלה ממרחק בעזרת שלט, עם חריטת לוגו או לחלופין שם החברה. איכות, אמינות ועיצוב חדשני ונהדר אנחנו פועלים בכל המדינה וכן מאפשרים שירותי תיקונים באופן זריז וזמין. בחברת רוטנשטיין חוסם מלווים כל מזמין מדקת הזמנת השירות ועד להתקנה בעסק לסיפוקו השלמה של הלקוח, ומעניקים שירות מקיף אפילו אחרי השלמת הפרוצדורה. כחברה מצליחה בענף הזה מציעים אצלנו מענה מקצועי ברמה הגבוהה ביותר ומחירים הוגנים ו מעולים. מקומות רבים באיזור סובלים מפריצות וגניבות, לכן עליהם להתקין אמצעי אבטחה שימושיים במטרה להקשות על כנופיות הפורצים וכן להקטין הפסדים. ידוע שלא מזמן היה נהוג להתקין סורגים בעסק עם הקידמה של היום ישנם מוצרים חדשים וגם מצוינים המאפשרים לעסקים בכל רחבי המדינה לשמור על הרכוש והחפצים היקרים במיקום. חשוב לזכור כי רבים לא תמיד אוהבים את את איך שנראים הסורגים עקב תחושת הסגירות והאווירה של בית הכלא, על-כן אין כמו סורג חשמלי שניתן לגלול תוך כדי זמן הפעילות של המקום, ובסיום העבודה מנמיכים על ידי לחיצה על כפתור את הסורג החשמלי ואז מקבלים מיגון אפקטיבי ועובד.

תריס שמופעל בצורה חשמלית או סורג?

בבניינים וגם באתרים וחברות ניתן לראות תריסי גלילה המקרינים תחושה של ביטחון ו נותנים גם פתרון להצללה מומלץ. ואף על-פי כן, תריס נגלל חשמלי לא נותן מספיק הגנה אל מול פורצים מהסיבה שכל פורץ שיודע את העבודה יודע כיצד לעשות הרמה של התריס ואז לפלוש דרך הפתח בשביל לבצע את הפשע. על-כן, הפתרון המתקדם ביותר למי שאינו רוצה סורגים שהם קבועים בבית העסק הוא לשים תריס סורג חשמלי באיכות גבוהה, בצורה הזאת קונים שני פריטים בתשלום אחד, גם תריס להצללה וגם סורג למיגון מקום העבודה.

שני פריטים במחיר משתלם בעיר בועינהנוג’ידאת

התשובה המתקמדת והמתוחכם של תריס המהווה גם סורג נותן חלופה שאין כמוה למקום עבודה בכל נקודה במדינה. כל תאגיד המעוניין במעהנ מיגוני עובד ואפקטיבי יכול לרכוש תריס שיתפקד גם כסורג המופעל חשמלי לפי ובהתאם לגודל של הפתחים בבית העסק ו לדרישות המיגון, התריס עשוי מאלומיניום עם עובי ומחושל הכולל פורפיל מפלדה רצינית כדי למנוע פושעים שמנסרים את השלבים של התריס. ניתן לספק את התריס סורג כמו כן גם מפוליקרבונט שקוף, בצורה הזאת לקוחות יכולים להביט מבעד לחלון החנות ע”מ לצפות במוצרים בחנות ולהתלהב מהסטייל הפנימי של המקום, גם במידה ובית העסק סגור. כמובן שיש לצייין כי אחרי הכל, מקל עלינו ומאפשר נעילה גם במקרה ש שלבי התריס פעורים במטרה לאפשר הקרנה של אור נעים מבחוץ ברווחים שיש בתריס. תריס גלילה רגיל יש להגיף לחלוטין ע”מ לבצע נעילה ולאבטח את המקום. בתריס סורג אין שום סיבה לסגור עד הסוף את התריס הנגלל, בצורה הזאת ניתן לאפשר לאור נעים מבחוץ להכנס פנימה ע”מ לחסוך במחירי התאורה והחשמל. כדאי לקנות דגם טוב שכתוב בו מנגנון בטיחות כדי למנוע נפילת התריס ומנגנון מכני הנותן לנו את האופציה לסגירה ופתיחה בזמן שקיימת הפסקת חשמל באזור.

תריסים נגללים שקופים בבועינהנוג’ידאת תריסים חשמליים עם שקיפות בבועינהנוג’ידאת

חברת רוטנשטיין חוסם גאה להראות בשבילכם חידוש איכותי בסקטור תריסי הגלילה החשמליים, תריס עם שקיפות באיכות גבוהה הכדאי בעיקר עבור חנויות בקניונים, במרכזי קנייה סגורים ובמדרחוב, ככה ניתן להראות את המוצרים לקליינטים הסובבים שם שלבי פוליקרבונט, שהוא חומר עמיד ורב-עוצמה שיכול להבטיח לכם הכי הרבה ביטחון והרבה יתרונות חוץ מזה.

תריס שקוף – הרבה יתרונות תריס גלילה עם שקיפות – יתרונות רבים

תריסים נגללים שקופים זה פתרון מעולה לחברות רבות, תוכלו להציג את הבגדים, הטבעות, מוצרי חשמל או כל סחורה אחרת בבית העסק אף בשעות בהן מקום העבודה סגור. תהיה לכם את האופציה לגלול את תריס הגלילה למעלה בזמן הפעילות של בית העסק, התריס השקוף כמעט ואינו צריך שטח אחסון. קל לתפעל את התריס בעזרת מתג המותקן בתוך העסק על הקיר, דרך שלט נייד או בעזרת יישומון בנייד. המעלות העיקריים של תריס גלילה שקוף הינם: עמידות גבוהה- התריס מורכב משלבי פוליקרבונט, חומר עמיד ורב-עוצמה אף ב-כ מקרי קיצון. עיצוב מרהיב- התריס מיוצר בצורה איכותית במראה עשיר, זה מותקן בעזרת אנשי מקצוע מאומנים באיכות שאין כמוה.תשובה מדליק בתי עסק – קליינטים להביט בסחורה מוראית במשרדים בפתחי הראווה בעיר בועינהנוג’ידאת ללא ווליום. תעשייה במידנת ישראל- התריס החשמלי נעשה במפעלים של החברה שלנו רוטנשטיין חוסם ונחשב למוצר כחול לבן

Israeli_electric_gates