שערים חשמליים בעצמון שגב
בין לקוחותינו
תריסי גלילה בעצמון שגב למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה בעצמון שגב למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

פועלים בכל הארץ ובעיר עצמון שגב נגישות מיידית!
תדגישו בשיחה שמצאתם אותנו דרך האתר והשיגו דיל שווה
החברה שלנו חברת רוטנשטיין מתמחה בייצור, מרקטינג והרכבת תריסי גלילה חשמליים בסינכרון לבקשות ולמאפייני הצרכן. חברתנו רוטנשטיין חוסם מייצרת תריסים חשמליים מחומרים נהדרים שנבחרים בקפידה וכן בצורות ייצור חדשניות ואמינות. לרוטנשטיין חוסם ניסיון עשיר הארוכה מ-30 שנה בתחום והיא נחשבת לאחד המקומות המובילים בסביבה לפרסום, ייצור והשמה של תריסי גלילה חשמליים, לכל צורך וגם בכל גודל. רוטנשטיין חוסם מהווה פתרון יפה וזמין, ומנוסה כמו כן גם ייצור וכן התקנת תריסי גלילה למפעלים, לבתי עסק, לסופרים, למוסכים ולחניות. החברה שלנו מציעה תריסים נגללים עם שקיפות, הנותנים תשובה נוח למרכולות במרכזי קניות ומולים, ותריסי גלילה ממונעים הכוללים תוכנת שליטה שתאפשר הפעלה מרחוק בעזרת שלט, עם חריטה של סמל או שם מקום העבודה. איכות, תחושת אמון וכן עיצוב חדשני ומרהיב אנו עובדים בכל האיזורים וכן נותנים שירות תיקונים זריז ונוחה. הננו מלווים כל מזמין מהרגע של קבלת ההחלטה לשלב של ההתקנה בבית העסק לשביעות רצונו המוחלטת של המשתמש, ומביאים שירות מלא אף במצב שבו יש צורך בהשלמת המלאכה. כחברה מצליחה בענף הזה אנחנו מציעים שירות מקצועי ברמה הגבוהה ביותר וכן מחירונים נוחים ו מצוינים. בהרבה עסקים בשוק מתענים מעבריינים ופשעי גניבה, על-כן עליהם להתקין אמצעי אבטחה יעילים כדי להקשות על הפורצים ולהפחית הפסדים. כידוע לא מזמן היה נהוג להתקין מחסומים בעסק בימינו ישנם מוצרים חדשים וגם מצוינים המאפשרים לעסקים בכל נקודה מרכזית בארץ להגן על הרכוש והדברים היקרים בעסק. רוצוי לדעת שהמון בני אדם אינם ממש אוהבים את המראה של הסורגים מפני תחושת המחנק וגם אווירת בית הכלא, מסיבה זו אין להשוות משהו אחר ל סורג גלילה חשמלי שאפשר לגלול בזמן תקופת הפעילות שהעסק מציע, ובסופו של העבודה מנמיכים בלחיצת כפתור את הסורג הנגלל ואז נוצר מיגון אפקטיבי ועובד.
תריס חשמלי או לחלופין סורג?
בבתים רבים וגם בעסקים שונים תהיה לכם את האופציה לראות תריסי גלילה ממונעים המקרינים תחושת ביטחון ו מהווים גם גורם הצללה איכותי. אך תריס נגלל חשמלי לא ממש מספק הגנה מול פורצים כי כל פושע מיומן קולט כיצד להרים את התריס החשמלי ואז להיכנס מבעל לכניסה ע”מ לבצע את הפשע. מסיבה זו, הפתרון המתקדם ביותר לכל מי שלא רוצה סורגים קבועים בעסק הוא לבצע התקנה תריס סורג חשמלי באיכות גבוהה, בצורה הזאת קונים שני מוצרים בתשלום אחד, גם תריס שנותן הצללה וגם סורג שנותן מיגון להמקום.
שני מוצרים במחיר משתלם בעצמון שגב והסביבה
המענה המתקדם והמתוחכם של תריס המהווה גם סורג מהווה חלופה שאין כמוה למקום עבודה בכל נקודה במדינה. כל בית עסק הרוצה במעהנ מיגוני איכותי ואפקטיבי מסוגל לרכוש תריס שיהיה גם סורג חשמלי בהתאמה למימדי הפתחים בעסק ו לצרכי המיגון, התריס עשוי מחומר אלומיניום בעל עובי טוב ומחושל הכולל פורפיל מפלדה חזקה למניעת פושעים שמנסרים את שלבי התריס. אפשרי לספק את התריס סורג כמו כן גם מפוליקרבונט שקוף, כך לקוחות נוכל לגרום להם להביט בעד לחלון הראווה בשביל לצפות בסחורה בחנות ולהילהב מהסטייל הפנימי של המקום, גם במידה ובית העסק סגור. נוסיף אחרי הכל, מאפשר נעילה גם במקרה ש שלבי התריס פעורים במטרה לאפשר הקרנה של אור טבעי מבחוץ בין השלבים של התריס. תריס גלילה חשמלי רגיל יש לסגור לגמרי עד הסוף בשביל לבצע נעילה ולאבטח את המקום. בתריס סורג אין שום צורך להנמיך לגמרי עד הסוף את התריס הנגלל, כך ניתן לאפשר לאור נעים מבחוץ לחדור פנימה בשביל לחסוך בעלויות האור והחשמל. ממלצים לרכוש דגם איכותי הכולל מנגנון זהירות כדי למנוע נפילת התריס ומנגנון שהוא ידני הנותן לנו את האפשרות לפתיחה וסגירה בעת שקיימת הפסקת חשמל באזור.
תריסי גלילה עם שקיפות בעצמון שגב תריסים חשמליים שניתן לראות דרכם בעצמון שגב
החברה שלנו רוטנשטיין חוסם נלהבת לגלות עבורכם את אחד החידושים בתחום תריסי הגלילה, תריס שניתן לראות דרכו עם איכות גבוהה המתאים בעיקר עבור עבודות, במרכזים מסחריים סגורים ובמדרחוב, כך ניתן להציג את הסחורה לעיני לקוחות המסתובבים במקום מיוצרים משלבי פוליקרבונט, חומר עמיד ומאסיבי המבטיח לכם הכי הרבה ביטחון והרבה יתרונות נוספים.
תריס גלילה שקוף – דבר מצוין תריס שקוף – דבר מצוין
תרסים שקופים הם פתרון מושלם למקומות עבודה רבים, ניתן להראות לכולם את הפריטי הלבוש, צמידים, מוצרי אלקטרוניקה או כל סוגי פריטים אחרים בבית העסק גם בשעות בהם מקום העבודה סגור. קל לגלגל את התריס עד למעלה בשעות הפעילות של המקום, התריס כמעט שלא צריך מקום לאחסון. קל להפעיל את התריס החשמלי על ידי מתג שמותקן על קיר פנימי בעסק, ע”י שלט רחוק או על-ידי יישומון בנייד. היתרונות החשובים של תריסי גלילה שקופים הם הינם: עמידות לאורך זמן- התריס מורכב משלבי פוליקרבונט, חומר יציב ועוצמתי אף ב-כ מקרי קיצון. עיצוב יפה- התריס השקוף מופק באופן איכותי במראה יוקרתי, הוא מותקן על ידי פועלים מקצועיים מיומנים באיכותה של שאין כמותה.תשובה איכותי עסקים – אנשים לתת מבט על מרכולת המוצגת במשרדים בפתחי הראווה בעצמון שגב והסביבה ללא שום הפרעה. תעשייה כחול לבן- התריס הנגלל מופק במפעלי בית העסק רוטנשטיין חוסם ונחשב לתוצר כחול לבן
Israeli_electric_gates













