שערים חשמליים בתקוע
בין לקוחותינו
תריסי גלילה בתקוע למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה בתקוע למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

עובדים בכל המדינה ובאיזור תקוע נגישות מיידית!
יידעו בשיחת הטלפון שהגעתם לשירות דרך האינרנט ותשמעו דיל כדאי
חברתנו חברת רוטנשטיין מומחים בייצור, מרקטינג והרכבה של תריסי גלילה חשמליים בהתאמה אל דרישותיו של ולמאפייני הקונה. החברה מייצרת תריסים מחומרים איכותיים הנבחרים כראוי ו בטכנולוגיות ייצור תעשיות חדשניות ואמינות. לחברת רוטנשטיין חוסם תקופה של יותר מ-30 שנה בענף והיא למעשה נחשבת לאחד מבתי העסק הטובים ביותר באיזור למרקטינג, ייצור תעשייתי וכמו כן השמה של תריסי גלילה, לכל מטרה וגם מכל סוג. רוטנשטיין חוסם מספקת פתרון יפה ונגיש, ומשופשפת כמו כן גם ייצור תעשייתי וכן התקנת תריסים נגללים למקומות תעשייתיים, לחנויות בקניונים, לחנויות גדולות, למוסכים ולחניונים. החברה שלנו מאפשרת תריסים נגללים חשמליים עם שקיפות, הנותנים מענה קליל לבתי עסק במרכזי שופינג וכמו כן בקניונים, וגם תריסי גלילה חשמליים שיש להם תוכנת שליטה להפעלה ממרחק בעזרת שלט, עם חריטה של הלוגו ו/או שם החברה. רמה, אמינות וכן עיצוב מודרני וגם נהדר החברה נותנת שירות בכל רחבי הארץ ומספקים שירותי תיקונים באופן יעיל ונגיש. אנחנו מלווים כל לקוח משלב הזמנת התריס ועד לרגע ההתקנה בעסק לשביעות רצונו המלאה של המשתמש, ומביאים שירות מקיף אף אחרי השלמת המלאכה. כחברה מצליחה בענף אנו מאפשרים מענה מקצועי ברמה הגבוהה ביותר וגם תעריפים נוחים ו מעולים. בחנויות רבות באיזור כואבים מעבריינים ופשעי גניבה, אם כן עליהם לשים אמצעי מיגון מתאימים ע”מ להקשות על כנופיות הפורצים וכן לצמק נזקים. כידוע לא מזמן היה נהוג לשים סורגים בחנות עם הטכנולוגיה של ימינו ישנם מוצרים חדשים ו מעולים המאפשרים לעסקים מהצפון לדרום לאבטח את הרכוש והדברים היקרים בלוקיישן. מומלץ לזכור כי רבים אינם ממש אוהבים את המראה של הסורגים מפני תחושת הסגירות ואווירת בית הכלא, אז בגלל זה אין כמו סורג ממונע שקל לגלול תוך כדי תקופת הפעילות של התאגיד, ובסיומו של יום העבודה מנמיכים עם לחיצת כפתור את הסורג וזוכים למיגון אפקטיבי ובטוח.
תריס חשמלי או לחלופין סורג?
במקומות וגם באתרים וחברות יתאפשר לכם לראות תריסים נגללים המקרינים תחושת ביטחון ו מהווים גם פתרון הצללה מקצועי. ועם זאת, תריס נגלל חשמלי לא ממש מספק הגנה אל מול פושעים מאחר וכל פושע שיודע את העבודה יודע כיצד לבצע הרמה של התריס ו להיכנס דרך הפתח על מנת לבצע את זממו. על-כן, הפתרון היעיל ביותר למי שאינו רוצה סורגים שהם קבועים במקום העבודה הוא לשים תריס נגלל חשמלי שהוא סורג ביעילות, בצורה זו, רוכשים שני פריטים בתמחור טוב, גם תריס שנותן הצללה וגם סורג למיגון העסק.
שני דברים בעלות ותעריף משתלמים באיזור תקוע
הפתרון המתקדם והחדשני לתריס שיהיה גם סורג הווה חלופה מעולה לחברות בכל נקודה במדינה. כל חברת אחסון הרוצה במעהנ מיגוני בדוק ואפקטיבי יכול לרכוש תריס שיתפקד גם כסורג חשמלי לפי ובהתאם לגודל הפתחים בעסק ו לדרישות המיגון, התריס עשוי מאלומיניום בעל עובי טוב ועמיד שיש לו פרופיל מפלדה רצינית כדי למנוע ניסיונות ניסור של השלבים של התריס. קיימת אופציה ליצור את התריס סורג כמו כן גם מפוליקרבונט שקוף, בצורה הזאת לקוחות נוכל לגרום להם להביט בעד לחלון החנות בשביל לצפות בסחורה בחנות ולהילהב מהסטייל הפנימי של המקום, גם אם החנות סגורה. נציין גם אחרי הכל, מאפשר נעילה גם כש שלבי התריס הנגלל עם רווחים במטרה לאפשר הקרנת אור נעים מבחוץ ברווחים שיש בתריס. תריס גלילה חשמלי רגיל יש להגיף לגמרי עד הסוף על מנת לבצע נעילה ולאבטח את המקום. בתריס סורג אין צורך להנמיך לחלוטין את התריס, בצורה זו, ניתן להותיר לתאורה טבעית מבחוץ להכנס פנימה כדי לחסוך בעלויות התאורה והחשמל. ממלצים לרכוש דגם מומלץ שכתוב בו מנגנון זהירות למנוע נפילת התריס ומנגנון ידני שאיתו אפשר לעשות לסגור ולפתוח בעת שמתוחללת הפסקת חשמל בשכונה.
תריסי גלילה שקופים בתקוע והסביבה תריסים נגללים שקופים בתקוע והסביבה
החברה שלנו רוטנשטיין חוסם נלהבת להראות לכם חידוש טוב בשוק תריסי הגלילה, תריס שניתן לראות דרכו עם איכות גבוהה הכדאי מאוד חמרכולות, במרכזים מסחריים סגורים וברחובות שופינג ככה ניתן להציג את כל הפריטים לעיני לקוחות הנמצאים שם שלבי פוליקרבונט, שהוא חומר אמין ומקצועית שתוכלו לסמוך עליו שיביא ל המון תחושת בטחון ודברים טובים חוץ מזה.
תריס שהוא שקוף – דבר מצוין תריס שקוף – מוצר מעולה
תרסים שקופים זה בלי ספק פתרון מעולה לבתי עסק רבים, ניתן להציג את הפריטי הלבוש, צמידים, מוצרים חשמליים וכל סוגי הסחורה האחרים בחנות גם בשעות בהם מקום העבודה סגור. יתאפשר לכם לגלגל את תריס הגלילה למעלה בזמני הפתיחה של החברה, התריס הנגלל כמעט שאינו נזקק למיקום לאחסון. תהיה לכם את האופציה להפעיל את תריס הגלילה החשמלי בעזרת כפתור שנמצא על קיר פנימי בעסק, בעזרת שלט או ע”י אפליקציה. הפלוסים העיקריים של תריסי גלילה שקופים הם הם כדלהלן: עמידות לאורך זמן- תריס הגלילה מורכב משלבי פוליקרבונט, חומר טוב ורב-עוצמה גם במקרים קיצוניים. עיצוב איכותי- תריס הגלילה נוצר באיכות גבוהה ובמראה איכותי, הוא מותקן בעזרת אנשים מקצועיים אמונים באיכותה של מכובדת.מענה ברמה חנויות- אנשים לתת מבט על פרקמטיא מוראית בחנויות בחלונות הראווה בעיר תקוע בלי כל רעש. תוצרת במידנת ישראל- התריס מופק במפעלי חברתנו רוטנשטיין חוסם ונחשב למוצר כחול לבן
Israeli_electric_gates













