שערים חשמליים בכפר הס
בין לקוחותינו
תריסי גלילה בכפר הס למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה בכפר הס למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

מספקים שירות לכל חלקי הארץ ובכפר הס והסביבה נגישות מיידית!
תציינו בטלפון שמצאתם אותנו דרך האתר ותשמעו הצעה כדאית
החברה שלנו חברת רוטנשטיין מנוסים בייצור, שיווק והרכבה של תריסי גלילה חשמליים בסינכרון לצורכי ולמאפייני הקונה. החברה שלנו הינה מייצרת תריסי גלילה חשמליים מחומרי גלם נפלאים שנבחרים בקפידה וכן בטכנולוגיות ייצור תעשיות מתוחכמות ואמינות. לרוטנשטיין חוסם ותק הארוכה מ-30 שנה בתחום והיא למעשה נחשבת לאחד מבתי העסק המקצועיים ביותר בארץ לפרסום, ייצור תעשייתי וגם הרכבת תריסים נגללים, לכל צורך וגם בכל גודל שתרצו. רוטנשטיין חוסם נותנת פתרון אסתטי וזמין, ומומחית יחד עם זאת ייצור תעשייתי וכן התקנת תריסי גלילה חשמליים למפעלים, למרכולות, לסופר-מרקטים, למוסכים ולחניונים. החברה שלנו מציעה תריסים נגללים עם שקיפות, המהווים פתרון אדיר למרכולות במרכזי שופינג וכן במולים, וכן תריסים ממונעים שיש להם מערכת פיקוד שתאפשר הפעלה מרחוק ע”י שלט, עם חריטת לוגו ו/או שם מקום העבודה. שווי, אמינות ועיצוב חדשני ומרהיב אנחנו נותנים שירות בכל רחבי הארץ וכן מאפשרים שירותי תיקונים באופן יעיל ונגיש. אנו מלווים כל לקוח משעת קבלת ההחלטה ועד לרגע ההתקנה במקום לסיפוקו השלמה של הקליינט, ומביאים שירות מלא גם אחרי השלמת הפרוצדורה. כחברה מצליחה בתחום אנו מציעים מענה מקצועי ברמה הגבוהה ביותר ועלויות הוגנות ו משתלמים. בהרבה עסקים באיזור סובלים מעבריינים וגניבות, אם כן עליהם לשים אמצעי מיגון שימושיים ע”מ להקשות על כנופיות הפורצים וכן לצמק נזקים. כידוע לא מזמן היה נהוג לשים סורגים בבית העסק היום ישנם מוצרים חדשים וגם מיוחדים המאפשרים למקומות עבודה ברחבי המדינה לשמור על הרכוש והדברים היקרים בלוקיישן. רוצוי לדעת שהרבה בני אדם אינם אוהבים את המראה של הסורגים מפני תחושת הסגירות ואווירת מתקן כליאה, אם כן, אין כמו סורג ממונע שפשוט לגלול תוך כדי שעות הפעילות של בית העסק, ובסיום העבודה מורידים בלחיצת כפתור את הסורג הנגלל ומקבלים מיגון אפקטיבי ועובד.
תריס חשמלי או לחלופין סורג?
בבניינים וגם בתאגידים יתאפשר לכם לראות תריסים חשמליים המעניקים תחושת ביטחון ו מציעים גם פתרון הצללה מומלץ. ואף על-פי כן, תריס חשמלי לא ממש מספק הגנה בפני פושעים מהסיבה שכל פורץ מיומן קולט כיצד לעשות הרמה של התריס ו לפלוש דרך הפתח כדי לבצע ממש את כל שברצונו. על-כן, הפתרון הכי חדיש לכל מי שלא רוצה סורגים שהם קבועים בעסק הוא לבצע התקנה תריס סורג המופעל חשמלית בצורה יעילה, באופן זה, רוכשים שני מוצרים בתעריף זהה, גם תריס להצללה וגם סורג למיגון החנות.
שני דברים בעלות ותעריף משתלמים בכפר הס והסביבה
התשובה המתקמדת והחדשני של תריס שמשמש גם כסורג הווה חלופה מעולה למקום עבודה בכל נקודה מרכזית בארץ. כל תאגיד שיש לו צורך בפתרון אבטחה יעיל ואפקטיבי יכול לרכוש תריס שיתפקד גם כסורג חשמלי בהתאם למימדים של הפתחים בחנות ו לצרכי המיגון, התריס עשוי מחומר אלומיניום בעל עובי טוב וחסין הכולל פורפיל מפלדה אמינה למניעה של סיכוי לניסור שלבי התריס. קיימת אפשרות לספק את התריס סורג מפוליקרבונט שקוף גם כן, כך לקוחות יש ביכולתם להביט בעד לחלון החנות על מנת לצפות בסחורה בחנות ולהתרשם מעיצוב החנות, גם במקרה שהמקום סגור. נציין גם כי תאכלס, נותן לנו את האופציה לנעילה גם כש שלבי התריס פעורים בשביל לאפשר מעבר של אור טבעי מבחוץ בין השלבים של התריס. תריס רגיל יש להוריד עד לסוף בשביל לבצע נעילה שלו ולשמור על המקום. בתריס שהוא סורג אין צורך להנמיך לחלוטין את תריס הגלילה, בצורה זו, ניתן להשאיר לתאורה טבעית מבחוץ להכנס פנימה במטרה לחסוך במחירי התאורה והחשמל. מומלץ לרכוש דגם איכותי שכולל בתוכו מנגנון בטיחות למניעה של נפילה של התריס ומנגנון ידני הנותן לנו את האופציה ללסגור ולפתוח בעת שקיימת הפסקת חשמל באזור.
תריסי גלילה עם שקיפות באיזור כפר הס תריסים חשמליים שקופים בכפר הס והסביבה
החברה שלנו רוטנשטיין חוסם גאה להראות בפניכם את אחד החידושים בענייני תריסי הגלילה, תריס עם שקיפות באיכות גבוהה המתאים במיוחד למקומות עבודה, במרכזי קנייה סגורים וברחובות שופינג כך ניתן להראות את הטובין לקליינטים הסובבים ברחוב מכינים אותם משלבי פולקירבונט, חומר עמיד וחזק המבטיח לכם מלא ביטחון והרבה יתרונות בנוסף.
תריס גלילה שקוף – מוצר מעולה תריס גלילה שקוף – דבר מצוין
תרסים שקופים הם פתרון ברמה לחברות רבות, תוכלו להציג את הפריטי הלבוש, צמידים, מוצרים חשמליים וכל סוגי פריטים אחרים בחנות גם בשעות בהם בית העסק סגור. קל לגלול את תריס הגלילה למעלה בזמני הפתיחה של החברה, התריס החשמלי כמעט שאינו נזקק למקום לאחסון. תוכלו לשלוט בהתריס על ידי כפתור הפעלה שנמצא על קיר פנימי בחנות, על ידי שלט או ע”י אפליקציה. המעלות העיקריים של תריסי גלילה שקופים הם הם: עמידות לאורך זמן- התריס הנגלל עשוי משלבי פוליקרבונט, חומר עמיד וחזק אפילו במקרה קצה. עיצוב מרהיב- תריס הגלילה מיוצר באיכות גבוהה ובמראה יפה, הוא מותקן על ידי אנשים מקצועיים מוסמכים ברמת גימור שאין כמוה.תשובה מעולה חנויות- אנשים לצפות בפרקמטיא המוצגת בחנות ובחלונות הראווה בכפר הס ללא רעש. תוצרת במידנת ישראל- התריס הנגלל נוצר במפעלי חברת רוטנשטיין חוסם וזה, לכל הדעות, נחשב לתוצר כחול לבן
Israeli_electric_gates













