שערים חשמליים במגשימים
בין לקוחותינו
תריסי גלילה במגשימים למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה במגשימים למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

מספקים שירות בכל איזור בארץ ובמגשימים שירות זריז!
הבליטו בשיחה שהגעתם דרך אתרינו וקבלו הצעה כדאית
החברה שלנו חברת רוטנשטיין מומחים בייצור, פרסום והרכבת תריסי גלילה חשמליים בסינכרון לרצונותיו של ולמאפייני הצרכן. החברה מייצרת תריסים מדברים מיוחדים הנבחרים בקפידה ו בצורות ייצור מתוחכמות ורציניות. לחברת רוטנשטיין חוסם ותק הארוכה מ-30 שנה בתחום והיא נחשבת לאחד העסקנים המובילים במדינה לפרסום, ייצור וכמו כן התקנת תריסים ממונעים, לכל מטרה וגם מכל גודל. רוטנשטיין חוסם נותנת שירות באופן יפיפה ומתקדם, ומנוסה עם זאת גם בייצור והתקנת תריסי גלילה למחסנים, לבתי עסק, לרשתות שיווק, למוסכים ולחניות. חברתנו מאפשרת תריסי גלילה חשמליים שקופים, המהווים פתרון איכותי לבתי עסק במרכזי קניות וכמו כן בקניונים, ותריסי גלילה ממונעים יחד עם מערכת שליטה שתאפשר הפעלה מרחוק בעזרת שלט, עם חריטת סמל או לחילופין שם התאגיד. איכות, אמינות וגם עיצוב מתקדם וגם מפואר החברה נותנת שירות בכל חלקי הארץ וכן מאפשרים טיפול בבעיות מהיר וקליל. בחברת רוטנשטיין חוסם אנו מלווים כל אחד מדקת הזמנת התריס וכלה בהתקנה בעסק לסיפוקו השלמה של הלקוח, ומעניקים שירות מלא אף במצב שבו יש צורך בהשלמת הפרוצדורה. כחברה מצליחה בתחומה אנחנו נותנים מענה מקצועי בצורה הטובה ביותר ומחירים הוגנים ו אטרקטיביים. עסקים רבים באיזור כואבים מפריצות ועבריינות, אז בגלל זה עליהם לשים אמצעי מיגון שימושיים כדי להקשות על כנופיות הפורצים ולצמצם נזקים. כידוע בעבר הלא רחוק היה נהוג לשים סורגים בבית העסק בתקופתנו ישנם פריטים חדשים ו איכותיים שנותנים לעסקים מהצפון לדרום לשמר את הרכוש והציוד היקר בלוקיישן. חכם יהיה לדעת שרבים אינם אוהבים את המראה של הסורגים בגלל תחושת המחנק ואווירת מתקן כליאה, בגלל זה אין כמו סורג חשמלי שאפשר לגלול במרוצת תקופת הפעילות של העסק, ובתום שעות הפעילות מנמיכים עם לחיצת כפתור את הסורג הנגלל ומקבלים מיגון אפקטיבי ותקין.
תריס חשמלי נגלל או אולי סורג?
במקומות וגם באתרים וחברות ניתן לראות תריסים נגללים חשמליים המקרינים תחושת ביטחון ו נותנים גם פתרון הצללה מומלץ. אולם תריס נגלל חשמלי לא ממש מספק הגנה מול פורצים מפני שכל פושע מיומן מבין איך לבצע הרמה של התריס החשמלי ואז לפלוש מבעד לפתח במטרה לבצע את הפשע. מסיבה זו, הפתרון המתקדם ביותר למי שאינו רוצה סורגים קבועים במקום העבודה הוא לרכוש תריס סורג המופעל חשמלית באופן איכותי, באופן זה, מתקינים שני דברים במחיר אחד, גם תריס שנותן הצללה וגם סורג למיגון המקום.
שני פריטים בתשלום משתלם באיזור מגשימים
התשובה המתקמדת והמתוחכם של תריס שמשמש גם כסורג מהווה חלופה מצוינת לעסקים בכל הארץ. כל תאגיד שיש לו צורך בפתרון אבטחה בדוק ואפקטיבי יכול לרכוש תריס שהוא גם סורג חשמלי בהתאמה לגודל הפתחים בעסק ו לצרכים של המיגון, התריס עשוי מחומר אלומיניום עבה ועמיד עם פרופיל מפלדה בטוחה כדי למנוע פורצים שמנסרים את שכבות התריס. תוכלו לספק את התריס סורג מפוליקרבונט שקוף גם כן, באופן זה, לקוחות נוכל לגרום להם להביט דרך לחלון הראווה ע”מ לצפות בסחורה בחנות ולהילהב מעיצוב המקום, גם כאשר בית העסק סגור. חשוב לציין כי אחרי הכל, נותן לנו את האופציה לנעילה גם כש שלבי התריס הנגלל עם רווחים כדי לאפשר מעבר אור טבעי מבחוץ בין השלבים של התריס. תריס גלילה רגיל יש להגיף לגמרי עד הסוף בשביל לנעול אותו ולהגן על המקום. בתריס עם סורג אין צורך לסגור עד למטה את התריס הנגלל, באופן זה, ניתן לאפשר לאור נעים מבחוץ לחדור פנימה כדי לחסוך בכסף המשולם על החשמל והאור. מומלץ לרכוש דגם איכותי שכתוב בו מנגנון בטיחות למניעה של הפלה של התריס ומנגנון שהוא ידני המאפשר סגירה ופתיחה כאשר פסק החשמל בשכונה.
תריסים נגללים שקופים במגשימים והסביבה תריסי גלילה שניתן לראות דרכם במגשימים והסביבה
החברה שלנו רוטנשטיין חוסם גאה להראות בשבילכם חידוש מצוין בעסקי תריסי הגלילה, תריס עם שקיפות באיכות גבוהה הטוב במיוחד למקומות עבודה, במרכזים מסחריים סגורים ובמדרחוב, כך ניתן להראות את הדברים ללקוחות מזדמנים המטיילים באיזור מכינים אותם משלבי פולקירבונט, חומר אמין ועוצמתי המבטיח לכם הכי הרבה בטיחות והרבה יתרונות אקסטרה.
תריס גלילה עם שקיפות – הרבה יתרונות תריס שקוף – דבר מצוין
תריסים נגללים שקופים הם פתרון ברמה למקומות עבודה רבים, ניתן להראות לכולם את הביגוד, הטבעות, מוצרי אלקטרוניקה או כל סוגי פריטים אחרים בבית העסק אף בשעות בהן העסק סגור. פשוט להרים את תריס הגלילה עד למעלה בזמני הפתיחה של המקום, התריס השקוף לא נזקק להרבה מיקום לאחסון. ניתן לשלוט בהתריס הגלל דרך כפתור הפעלה המותקן על קיר פנימי בחנות, ע”י שלט נייד או דרך אפליקציה בנייד. הסגולות החשובים של תריס גלילה שקוף הינם: עמידות גבוהה- התריס השקוף עשוי משלבי פוליקרבונט, חומר יציב ועוצמתי אף ב-כ מקרים קיצוניים. עיצוב מרהיב- תריס הגלילה מופק בצורה איכותית במראה יפה, הוא מותקן על ידי אנשי מקצוע מאומנים ברמת גימור שאין כמותה.פתרון מדליק בתי עסק – לקוחות יכולים לסקור קומודיטי מודגמת במשרדים באשנבי הראווה בעיר מגשימים בלי שום רעש. תוצרת בישראל- התריס נעשה במפעלי בית העסק רוטנשטיין חוסם וזה נחשב לכחול לבן
Israeli_electric_gates













