שערים חשמליים בסתריה
בין לקוחותינו
תריסי גלילה בסתריה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה בסתריה למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

מספקים שירות בכל רחבי המדינה ובסתריה שירות זריז!
הבליטו לנציג הטלפון שהגעתם לשירות דרך האינרנט ותקבלו הצעה כדאית
העסק חברת רוטנשטיין מעולים בייצור, שיווק והתקנה של תריסי גלילה חשמליים בהתאמה אל צורכיו של ולמאפייני המשתמש. החברה שלנו מייצרת תריסים חשמליים מחומרים נפלאים הנבחרים בקפידה ו בצורות ייצור חדשניות ורציניות. לרוטנשטיין חוסם ותיקות הארוכה מ-30 שנה בענף והיא למעשה נחשבת לאחד העסקנים המובילים במדינה לשיווק, ייצור תעשייתי וגם השמת תריסי גלילה חשמליים, לכל מטרה ומכל סוג. רוטנשטיין חוסם נותנת פתרון אסתטי וזמין, וותיקה בין היתר בייצור והתקנת תריסים למקומות תעשייתיים, למקומות עבודה, לסופר-מרקטים, למוסכים ולחניונים. חברתנו מציעה תריסי גלילה שקופים, הנותנים מענה מושלם למקומות עבודה במרכזי שופינג וגם בקניונים, וגם תריסים נגללים חשמליים עם אפליקציית שליטה להפעלה ממרחק בעזרת שלט, עם חריטה של הסמל או שם מקום העבודה. רמה, תחושת ביטחון וכן עיצוב מודרני ומרשים החברה נותנת שירות בכל רחבי הארץ וכן מאפשרים עבודות תיקונים באופן מהיר וקליל. בחברת רוטנשטיין חוסם אנו מלווים כל אדם מהרגע של קבלת ההחלטה לשלב של ההתקנה במקום לסיפוקו המלאה של המשתמש, ומבצעים שירות מקיף אפילו אחרי השלמת הפרוצדורה. כחברה טובה בענף אנו מציעים שירות טוב ברמה הגבוהה ביותר וגם מחירים הוגנים ו אטרקטיביים. בהרבה עסקים בשוק דואבים מפריצות ועבריינות, מסיבה זו הם צריכים לשים אמצעי מיגון טובים בשביל להקשות על הפושעים ולהקטין הפסדים. ידוע שעד לפני מספר שנים היה נהוג להתקין סורגים בבית העסק בימינו אנו ישנם מוצרים חדשים ו נהדרים שמאפשרים לעסקים בפריסה ארצית לשמור על הרכוש והחפצים היקרים בלוקיישן. חשוב לזכור כי המון בני אדם אינם ממש אוהבים את המראה של הסורגים בגלל תחושת חוסק האוויר ואווירת מתקן כליאה, בגלל זה אין להשוות משהו אחר ל סורג חשמלי שפשוט לגלול תוך כדי שעות הפעילות של בית העסק, ובסיומו של העבודה מנמיכים עם נקישת כפתור את הסורג ואז מקבלים מיגון אפקטיבי ועובד.
תריס חשמלי נגלל או סורג?
במקומות וגם בחברות תהיה לכם את האופציה לראות תריסי גלילה חשמליים המעניקים תחושה של ביטחון ו מספקים גם פתרון להצללה מומלץ. אך תריס נגלל חשמלי אינו מספק הגנה בפני פורצים מפני שכל פושע שיודע את העבודה מבין איך לבצע הרמה של התריס ואז להיכנס דרך הפתח נפתח על מנת לבצע את הגניבה. מסיבה זו, הפתרון העדכני ביותר למי שאינו רוצה סורגים מקובעים בחנות הוא להתקין תריס סורג חשמלי באיכות גבוהה, בצורה זו, מתקינים שני פריטים בעלות ותעריף טובים, גם תריס שנותן הצללה וגם סורג המספק למיגון החנות.
שני מוצרים בעלות ותעריף משתלמים בסתריה והסביבה
הפתרון המתקדם והחדשני של תריס שמשמש גם כסורג הווה חלופה ברמה גבוהה לעסקים בכל המדינה. כל עסק המעוניין במעהנ מיגוני איכותי ומועיל יכול לרכוש תריס שיתפקד גם כסורג חשמלי לפי ובהתאם לגודל הפתחים בחנות ו לדרישות המיגון, התריס עשוי מחומר אלומיניום בעל עובי טוב וחסין שיש לו פרופיל מפלדה רצינית כדי למנוע פורצים שמנסרים את השלבים של התריס. אפשרי לייצר את התריס סורג מפוליקרבונט שקוף גם כן, באופן זה, לקוחות נוכל לגרום להם להביט דרך לחלון העסק ע”מ לצפות בפריטים בחנות ולהתרשם מעיצוב העסק, אף כשהמקום סגור. חשוב לציין כי תאכלס, עושה לנו הקלה בכך שבצורה זו ניתן לעשות נעילה אף אם שלבי התריס פתוחים בשביל לאפשר הקרנת אור טבעי מבחוץ בין המרווחים של התריס. תריס רגיל יש לסגור לגמרי עד הסוף במטרה לבצע נעילה ולשמור על המקום. בתריס סורג אין שום צורך לסגור לגמרי עד הסוף את התריס, בצורה זו, ניתן להותיר לאור הטבעי מבחוץ להכנס פנימה על מנת לחסוך במחירי האור והחשמל. ממלצים לרכוש דגם טוב שיש בתוכו מנגנון זהירות למנוע נפילת התריס ומנגנון מכני המאפשר פתיחה וסגירה בזמן שמתוחללת הפסקת חשמל בשכונה.
תריסים חשמליים עם שקיפות בסתריה תריסים נגללים שקופים בסתריה והסביבה
חברתנו רוטנשטיין חוסם נלהבת לגלות בפניכם חידוש איכותי בסקטור תריסי הגלילה, תריס שניתן לראות דרכו בעל איכות גבוהה הכדאי ממש לבתי עסק, במרכזים מסחריים סגורים וברחובות שופינג בצורה זו, ניתן להציג את הטובין לקליינטים המסתובבים במקום שלבי פוליקרבונט, שהוא חומר אמין ומקצועית המבטיח לכם המון הגנה ודברים טובים אקסטרה.
תריס שהוא שקוף – הרבה יתרונות תריס גלילה עם שקיפות – מוצר מצוין
תרסים שקופים זה בלי ספק פתרון נפלא למקומות עבודה רבים, תוכלו להראות את הפריטי הלבוש, טבעות, מוצרים חשמליים וכל סוגי פריטים אחרים בעסק גם בשעות בהם בית העסק סגור. תוכלו להרים את התריס הנגלל מעלה בזמני הפתיחה של העסק, התריס החשמלי לא נזקק להרבה מקום לאחסון. אפשר לתפעל את התריס בעזרת מתג הפעלה המורכב על קיר פנימי בעסק, בעזרת שלט או בעזרת יישומון בנייד. הסגולות המשמעותיים של תריס נגלל שקוף הם כדלהלן: עמידות טובה- התריס עשוי משלבי פוליקרבונט, חומר עמיד ומאסיבי אפילו במקרי קיצון. עיצוב איכותי- התריס השקוף נוצר באיכות גבוהה ובמראה יוקרתי, הוא הינו מותקן ע”י פועלים מקצועיים משופשפים ברמתה של שאין כמותה.תשובה ענק מקומות שיווקיים – בני אדם לסקור סחורה המוצגת במקום עבודה באשנבי הראווה בעיר סתריה ללא הפרעה. תוצרת במידנת ישראל- התריס מיוצר במפעלי בית העסק רוטנשטיין חוסם וזה, לכל הדעות, נחשב לכחול לבן
Israeli_electric_gates













