שערים חשמליים בראשון לציון
בין לקוחותינו
תריסי גלילה בראשון לציון למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה בראשון לציון למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

פועלים בכל חלקי הארץ ובאיזור ראשון לציון שירות זריז!
יידעו בשיחה שהגעתם לשירות דרך האינרנט ותקבלו דיל כדאי
העסק חברת רוטנשטיין מומחים בייצור, מרקטינג והשמת תריסי גלילה חשמליים בסינכרון אל דרישותיו של ולמאפייני הלקוח. חברת רוטנשטיין חוסם מייצרת תריסים חשמליים מחומרי גלם נהדרים הנבחרים בדקדקנות ו בטכנולוגיות ייצור תעשיות מתוחכמות ואמינות. לחברה שלנו רוטנשטיין חוסם ותיקות של יותר מ-30 שנה בענף והיא למעשה נחשבת לאחת החברות המובילות בסביבה לשיווק, ייצור תעשייתי וגם השמה של תריסי גלילה ממונעים, לכל מטרה וגם בכל גודל שתרצו. רוטנשטיין חוסם נותנת פתרון יפהפה ונקי, ומומחית בין היתר בייצור והתקנת תריסי גלילה חשמליים למקומות תעשייתיים, לעבודות, לרשתות שיווק, למוסכים ולחניות. חברת רוטנשטיין חוסם מאפשרת תריסי גלילה שקופים, הנותנים מענה קליל למרכולות במרכזי קניות וכן במולים, וכן תריסים נגללים יחד עם אפליקציית פיקוד להפעלה מרחוק ע”י שלט, עם חריטה של הסמל או לחילופין שם החברה. רמה, תחושת ביטחון וגם עיצוב אופנתי וגם מרשים אנו פועלים בכל חלקי הארץ וכן מאפשרים שירותי תיקונים באופן מהיר וקליל. הננו מלווים כל קליינט מהרגע של קבלת ההחלטה לשלב של ההתקנה בבית העסק לשביעות רצונו המוחלטת של המזמין, ומעניקים שירות מקיף גם אחרי השלמת הפרוצדורה. כחברה מצליחה בענף אנחנו נותנים שירות טוב ברמה הגבוהה ביותר ועלויות הוגנות ו מצוינים. עסקים רבים בסביבה מתענים מעבריינים וגניבות, על-כן עליהם לשים אמצעי מיגון שימושיים על מנת להקשות על הפורצים ולצמצם נזקים. ידוע שבעבר הלא רחוק היה נהוג להתקין סורגים בבית העסק בתקופתנו ישנם מוצרים חדשים וגם מעולים המאפשרים לחנויות בכל נקודה במדינה לשמר את הרכוש והחפצים היקרים בעסק. מומלץ לזכור שהרבה בני אדם אינם אוהבים את את הניראות של הסורגים מפני תחושת הסגירות והאווירה של בית הכלא, בגלל זה אין כמו סורג גלילה חשמלי שניתן לגלול במהלך שעות הפעילות שהחברה נותנת, ובתום שעות הפעילות מנמיכים בלחיצה פשוטה על כפתור את הסורג ומקבלים מיגון אפקטיבי ומבוטח.
תריס חשמלי או סורג?
בדירות ובתים וגם אצל בעלי עסקים ניתן לראות תריסי גלילה המעניקים תחושה של אמון ו מציעים גם פתרון הצללה מקצועי. עם זאת, תריס חשמלי אינו מספק הגנה אל מול פורצים מפני שכל פורץ שיודע את העבודה יודע כיצד לבצע הרמה של התריס ואז לחדור מבעד לפתח בשביל לבצע ממש את כל שברצונו. מסיבה זו, הפתרון היעיל ביותר למי שאינו רוצה סורגים קבועים בעסק הוא לשים תריס סורג חשמלי באופן יעיל, באופן זה, רוכשים שני מוצרים בעלות ותעריף טובים, גם תריס נגלל להצללה ו כן סורג שנותן מיגון להחנות.
שני פריטים בעלות ותעריף משתלמים בעיר ראשון לציון
הפתרון המתקדם והחדשני לתריס שהוא גם סורג מהווה חלופה ברמה גבוהה לחברות בכל הארץ. כל עסק שרוצה במעהנ מיגוני בדוק ויעיל מסוגל לרכוש תריס שיתפקד גם כסורג המופעל חשמלי לפי ובהתאם למימדים של הפתחים בבית העסק ו לצרכים של המיגון, התריס עשוי מחומר אלומיניום עם עובי ומחושל הכולל פורפיל מפלדה רצינית למניעת פושעים שמנסרים את שכבות התריס. ניתן לספק את התריס סורג מפוליקרבונט שקוף גם כן, בצורה הזאת לקוחות נוכל לגרום להם להביט מבעד לחלון הראווה בשביל לצפות בפריטים בחנות ולהתרשם מעיצוב החנות, גם כאשר בית העסק סגור. נוסיף כי תריס סורג חשמלי מקל עלינו ומאפשר נעילה אף אם שכבות התריס עם רווחים בשביל לאפשר מעבר של תאורה טבעית מבחוץ בין השלבים של התריס. תריס גלילה חשמלי רגיל יש לסגור לגמרי עד הסוף במטרה לנעול אותו ולשמור על המקום. בתריס סורג אין צורך לסגור לחלוטין את תריס הגלילה, באופן זה, ניתן לאפשר לאור השמש להקרין פנימה ע”מ לחסוך במחירי החשמל והתאורה. מומלץ לרכוש דגם איכותי שכתוב בו מנגנון בטיחות למניעה של נפילת התריס ומנגנון מכני שאיתו אפשר לעשות לסגור ולפתוח כשפסק החשמל באזור.
תריסים חשמליים שקופים בעיר ראשון לציון תריסי גלילה שניתן לראות דרכם בראשון לציון והסביבה
חברת רוטנשטיין חוסם שמחה לגלות לכם חידוש מצוין בסקטור תריסי הגלילה החשמליים, תריס עם שקיפות עם איכות גבוהה הכדאי בעיקר לבתי עסק, במרכזי קנייה סגורים ובמורד הרחוב, ככה ניתן להציג את המוצרים לקליינטים המטיילים במקום הייצור נעשה משלבי פוליקרבונט חומר עמיד ומקצועית שיכול להבטיח לכם מלא הגנה ויתרונות רבים נוספים.
תריס שקוף – דבר מצוין תריס שקוף – יתרונות רבים
תריסי גלילה שקופים זה פתרון אדיר לחברות רבות, ניתן להראות לכולם את הבגדים, השרשראות, מוצרי אלקטרוניקה או כל סוגי פריטים אחרים בעסק גם בשעות בהם העסק סגור. תהיה לכם את האופציה לגלול את התריס עד למעלה בשעות הפתיחה של העסק, התריס הנגלל כמעט ואינו צריך מיקום לאחסון. פשוט לקחת שליטה על תריס הגלילה באמצעות כפתור המותקן על קיר פנימי בעסק, ע”י שלט או עם אפליקציה. היתרונות העיקריים של תריס גלילה שקוף הם כדלהלן: עמידות טובה- התריס השקוף מיוצר משלבי פוליקרבונט חומר טוב ומאסיבי אפילו במקרה קצה. עיצוב מרהיב- התריס הנגלל נעשה באיכות גבוהה ובמראה יוקרתי, הוא מותקן בעזרת אנשי מקצוע מורגלים ברמת גימור רצינית.פיתרון כלשהו ברמה מקומות שיווקיים – קליינטים לתת מבט על קומודיטי המוצגת בחנויות באשנבי הראווה באיזור ראשון לציון ללא כל ווליום. מיוצר בישראל- התריס החשמלי נוצר במפעלים של חברתנו רוטנשטיין חוסם וזה נחשב לכחול לבן
Israeli_electric_gates













