שערים חשמליים בראש העין
בין לקוחותינו
תריסי גלילה בראש העין למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה בראש העין למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

עובדים בכל חלקי הארץ ובראש העין והסביבה שירות זריז!
תציינו לנציג בשיחה שהגעתם לשירות דרך האינרנט והשיגו הצעה אטרקטיבית
החברה שלנו חברת רוטנשטיין מעולים בייצור, שיווק והתקנת תריסי גלילה חשמליים בהתאמה מלאה אל צורכיו של ולמאפייני הקונה. חברת רוטנשטיין חוסם מייצרת תריסי גלילה חשמליים מחומרים נפלאים הנבחרים בקפידה ו בצורות ייצור חדשות ומקצועיות. לתאגיד רוטנשטיין חוסם מוניטין של יותר מ-30 שנה בתחום והיא נחשבת לאחד המקומות המובילים בארץ לשיווק, ייצור תעשייתי והרכבת תריסי גלילה חשמליים, לכל צורך וקטנים וגדולים. רוטנשטיין חוסם מהווה פתרון יפהפה ומצוין, ומומחית כמו כן גם ייצור וגם התקנה של תריסים למפעלים, לעבודות, לסופרים, למוסכים ולחניות. חברת רוטנשטיין חוסם מציעה תריסי גלילה ממונעים שקופים, הנותנים פתרון מושלם למרכולות במרכזי שופינג וגם בקניונים, וגם תריסים נגללים חשמליים הכוללים אפליקציית שליטה להפעלה מרחוק על ידי שלט, עם חריטה של הלוגו או לחלופין שם בית העסק. איכות, תחושת ביטחון וגם עיצוב מתקדם וגם מרהיב אנו פועלים בכל רחבי המדינה ונותנים טיפול בבעיות זריז וקליל. אנו מלווים כל אחד מרגע הזמנת השירות ועד לרגע ההתקנה בבית העסק לשביעות רצונו המלאה של המשתמש, ומבצעים שירות מקיף אף אחרי השלמת הפרוצדורה. כחברה טובה בתחום אנו מאפשרים שירות טוב ברמה הגבוהה ביותר וכן מחירונים נוחים ו נהדרים. עסקים רבים בארץ סובלים מעבריינים ופשעי גניבה, לכן עליהם להתקין אמצעי אבטחה שימושיים ע”מ להקשות על כנופיות הפורצים וכן למזער הפסדים. ידוע שבעבר הלא רחוק היה נהוג להתקין סורגים בבית העסק היום ישנם מוצרים חדשים וכן איכותיים שנותנים לעסקים ברחבי הארץ לשמר את הרכוש והתכולה היקרה בלוקיישן. מומלץ לזכור שהמון חבר’ה אינם אוהבים את את איך שנראים הסורגים בעקבות תחושת חוסק האוויר וגם אווירת מתקן כליאה, מסיבה זו אין להשוות משהו אחר ל סורג חשמלי שתוכלו לגלול בזמן תקופת הפעילות של העסק, ובסופו של העבודה מורידים על ידי לחיצת כפתור את הסורג ומקבלים מיגון אפקטיבי ואיכותי.
תריס שמופעל בצורה חשמלית או סורג?
בבניינים וגם בתאגידים תהיה לכם את האופציה לראות תריסי גלילה ממונעים המקרינים תחושת אמון ו מציעים גם פתרון הצללה רציני. ואף על-פי כן, תריס חשמלי לא ממש מספק הגנה בפני פורצים כי כל פושע מיומן יודע כיצד להרים את התריס החשמלי ואז לחדור דרך הפתח נפתח בשביל לבצע ממש את כל שברצונו. אם כך, הפתרון היעיל ביותר ללקוחות שלא רוצים סורגים שהם קבועים בחנות הוא לשים תריס סורג המופעל חשמלית ביעילות, כך למעשה רוכשים שני דברים במחיר אחד, גם תריס שנותן הצללה וגם סורג למיגון מקום העבודה.
שני דברים בתשלום משתלם בעיר ראש העין
התשובה המתקמדת והחדשני לתריס שמשמש גם כסורג מהווה חלופה שאין כמוה לעסקים בכל המדינה. כל תאגיד המעוניין בפתרון מיגון איכותי ומועיל יכול לרכוש תריס שיהיה גם סורג המופעל חשמלי בהתאם למימדים של הפתחים במקום העבודה ו לדרישות המיגון, התריס עשוי מחומר אלומיניום עבה ועמיד עם פרופיל מפלדה בטוחה למניעת פושעים שמנסרים את שכבות התריס. קיימת אפשרות ליצור את התריס סורג כמו כן גם מפוליקרבונט שקוף, ככה לקוחות נוכל לגרום להם להביט דרך לחלון העסק כדי לצפות במוצרים בחנות ולהתלהב מעיצוב המקום, גם כאשר המקום סגור. חשוב לציין כי אחרי הכל, נותן לנו את האופציה לנעילה גם אם שלבי התריס הנגלל עם רווחים כדי לאפשר מעבר קרני אור מבחוץ בין השלבים של התריס. תריס גלילה חשמלי רגיל יש להוריד לחלוטין כדי לבצע נעילה ולאבטח את המקום. בתריס סורג אין סיבה לסגור עד הסוף את תריס הגלילה, באופן זה, ניתן להשאיר לקרני אור מבחוץ לחדור פנימה ע”מ לחסוך בעלויות החשמל והאור. מומלץ לרכוש דגם איכותי שיש בו מנגנון זהירות למניעת הפלה של התריס ומנגנון ידני הנותן לנו את האופציה לפתיחה וסגירה בזמן שמתוחללת הפסקת חשמל באזור.
תריסי גלילה שקופים בעיר ראש העין תריסי גלילה שניתן לראות דרכם בראש העין והסביבה
חברתנו רוטנשטיין חוסם רוצה להראות בפניכם את אחת הטכונולגיות החדישות בשוק תריסי הגלילה החשמליים, תריס שניתן לראות דרכו באיכות גבוהה המתאים מאוד חמקומות עבודה, מרכזי קנייה מקורים ובמורד הרחוב, בצורה זו, ניתן להראות את המוצרים לאנשים המסתובבים באיזור הייצור נעשה משלבי פוליקרבונט חומר אמין ומאסיבי המבטיח לכם מקסימום תחושת בטחון והרבה יתרונות בנוסף.
תריס גלילה עם שקיפות – יתרונות רבים תריס גלילה שקוף – מוצר מעולה
תריסי גלילה שקופים זה פתרון מושלם לחברות רבות, קל להראות את הבגדים, השרשראות, מוצרי חשמל או כל סוגי הסחורה האחרים במרכול אף במצב שבו החנות סגורה. תהיה לכם את האופציה להרים את תריס הגלילה לתקרה בזמן הפעילות של בית העסק, התריס השקוף לא דורש הרבה שטח אחסון. קל לקחת שליטה על התריס החשמלי בעזרת מתג הפעלה שמותקן בתוך העסק על הקיר, דרך שלט נייד או על-ידי אפליקציה. המעלות העיקריים של תריס נגלל שקוף הם: עמידות טובה- תריס הגלילה מיוצר משלבי פוליקרבונט חומר טוב ורב-עוצמה אפילו במקרים קיצוניים. עיצוב יפה- התריס נעשה באיכות גבוהה ובמראה יפה, זה מותקן בעזרת אנשים מקצועיים מתורגלים בשווי גבוהה.תשובה חלומי עסקים – מזמינים לתת מבט על קומודיטי המוצגת במקומות עבודה בפתחי הראווה באיזור ראש העין ללא כל הפרעה. תוצרת בישראל- התריס החשמלי מיוצר במפעלים של בית העסק רוטנשטיין חוסם וזה, לכל הדעות, נחשב לתוצר כחול לבן
Israeli_electric_gates













