שערים חשמליים במטולה
בין לקוחותינו
תריסי גלילה במטולה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
בנייני מגורים וחניות הם מרחבים פרטיים עליהם יש להגן ולאבטח. בעזרת שערים חשמליים ניתן לחסום את הכניסה לחניה בבניין מגורים באופן מאובטח ונוח. כניסה לחנייה הופכת להיות קלה כאשר יש שער חשמלי שנפתח בקלות ובמהירות הוא מאפשר כניסה נוחה לחניה וסגירה מאובטחת של הרכב באזור החניה.
את בניין המגורים יש צורך לסגור על מנת למנוע כניסה של אנשים זרים ולא רצויים באזור בניין המגורים על מנת להגן על דיירי הבניין. באמצעות שער המותאם לגודל הכניסה לבניין ניתן בקלות לסגור את הפתח לבניין באופן מאובטח ונוח לשימוש על ידי כל דיירי הבניין.
שערים חשמליים מסוג זה הינם נוחים למשתמש, בעלי מנועים אמינים וטובים, וניתנים להזמנה בגדלים שונים שמתאימים לכם.
כאשר מדובר על חניה פרטית יש צורך לוודא שהרכב יושב באופן בטוח ומוגן בקרבת הבית מאחורי שער נגלל חשמלי. את השער הזה ניתן לרכוש במגוון גדלים שיתאימו לפתח החנייה שלכם.
החנייה פרטית יכולה לשמש כמחסן הוא כי מקום לחנות כמה רכבים פרטים בודדים. שער הגלילה יהיה מותאם לגודל הכניסה לחנייה.
שער זה יהווה לא רק הגנה מפני גנבים פורצים ופושעים, אלה גם פרטיות של החניה הפרטית שלכם. כמו כן רכבכם יהיה מוגן מפגעי מזג האוויר כמו גשמים, רוחות ואבק בתוך חניה סגורה על ידי שער הגלילה האוטומטי ונוח לשימוש.
Garage Collection
דלתות גלילה במטולה למבנים ורשתות סופר
תריסי גלילה למבני תעשייה ורשתות מזון
כאשר ברשותכם מבנים גדולים כמו סניף של רשת מזון, מחסן תעשייתי גדול או האנגר ענק, פתחי הכניסה למבנים אלו הם גדולים מאוד. מבנים בסדר גודל כזה מצריכים אבטחה של פתחי הכניסה והן נוחות כניסה ויציאה לרכבי העמסה ופריקה הנכנסים למתחם.
למקומות כאלה יש להתאים תריסים תעשייתיים שנועדו למטרות אלו. התריסים הנגללים הללו הם תעשייתיים, כבדים וגדולים. תריסים חשמליים אלו מותאמים לפתחים גדולים, הם מאסיביים בעוביים וגודלם, מכילים מנוע עוצמתי ומערכת הפעלה שמתאימה למבנים גדולים.
תריסים מאסיביים אלו יגנו על העסק מפני גניבות, יהוו שכבת בידוד טובה מהרחוב ויספקו מנגנון אבטחה טוב לעסק.
תריסי הגלילה הללו יכולים להגיע במגוון גדלים ובהתאמה לפתחי הכניסה לעסק.
מחסום זרוע חניה לבתים פרטיים וועדי בתים
מחסומי זרוע הינם מחסומים הנפוצים ביותר וניתן לראותם בכניסות לחניונים של בנייני מגורים, עסקים או מבנים ציבוריים.
יתרון של מחסום חשמלי הוא בכך שהוא מאוד נפוץ, קל וידידותי למשתמש, מחירו זול ביחס לאלטרנטיבות אחרות, התקנת המחסום נעשית ביום אחד ללא הפרעות לתושבי האזור.
מחסום זרוע הוא קל לתפעול ומאפשר כניסה מהירה ונחה לתפעול לחניון. המחסום מיועד למנוע כניסה של רכבים לא מאושרים וניתן להיות מתופעל בשיטות שונות.
חברתנו מספקת ומתקינה את המחסום החשמלי קומפלט וכוללת: זרוע אלומיניום, מקלט, מערכת הפעלה ובקרה, מערכת הגנה, עמוד עליו מותקן הזרוע.
מערכת ההגנה כוללת עינית הגנה פוטו אלקטרונית המונע סגירת מחסום כאשר מזהה מעבר של עצם.

מספקים שירות בכל המדינה ובמטולה זמינות מיידית!
תציינו לנציג הטלפון שהגעתם דרך אתרינו והשיגו הצעה אטרקטיבית
חברתנו חברת רוטנשטיין מומחים בייצור, פרסום והשמת תריסי גלילה חשמליים בהתאמה לצרכים של ולמאפייני הצרכן. החברה שלנו הינה מייצרת תריסים חשמליים מחומרים מעולים הנבחרים בקפידה ו בטכנולוגיות ייצור תעשיות מתוחכמות ואמינות. לרוטנשטיין חוסם ניסיון עשיר של יותר מ-30 שנה בתחום והיא נחשבת לאחד העסקנים המובילים בשוק לפרסום, ייצור תעשייתי וגם השמת תריסי גלילה ממונעים, לכל צורך וגם מכל סוג. רוטנשטיין חוסם מספקת פתרון אסתטי ונוח, ומשופשפת גם ייצור תעשייתי וגם התקנת תריסים למקומות תעשייתיים, לחנויות בקניונים, לסופרים, למוסכים ולחניונים. החברה שלנו מאפשרת תריסי גלילה חשמליים שהם שקופים, המהווים פתרון נוח לחנויות במרכזי קניות ומולים, וכן תריסים נגללים חשמליים שיש להם מערכת פיקוד להפעלה מרוחקת ע”י שלט, עם חריטת לוגו ו/או שם התאגיד. איכות, אמינות וגם עיצוב אופנתי ונפלא אנו פועלים בכל האיזורים ומאפשרים טיפול בבעיות זריז ונוח. בחברת רוטנשטיין חוסם מלווים כל לקוח מדקת הזמנת התריס ועד להתקנה במבנה לשביעות רצונו השלמה של הלקוח, ומעניקים שירות מקיף גם אחרי השלמת העבודה. כחברה מובילה בענף הזה אנחנו מציעים שירות עם מקצועיות ברמה הגבוהה ביותר וכן מחירונים נוחים ו מעולים. עסקים רבים במדינה מתענים מפריצות ועבריינות, אם כן עליהם להתקין אמצעי אבטחה מתאימים ע”מ להקשות על כנופיות הפורצים וכן לצמצם נזקים. כפי שידוע בעבר הלא רחוק היה נהוג להתקין מחסומים בעסק עם הטכנולוגיה של ימינו ישנם פריטים חדשים ו איכותיים שהופכים את זה לאפשרי עבור העסקים בכל רחבי המדינה להגן על הרכוש והחפצים היקרים במקום. חכם יהיה לדעת שרבים לא תמיד אוהבים את את הניראות של הסורגים מפני תחושת הסגירות ואווירת בית הכלא, כך שאין על סורג ממונע שאפשר לגלול תוך כדי שעות הפעילות של החברה, ובתום יום העבודה מורידים בלחיצה על כפתור את הסורג ונוצר מיגון אפקטיבי ותקין.
תריס שמופעל בצורה חשמלית או לחלופין סורג?
במקומות מגורים וגם באתרים וחברות תוכלו לראות תריסים נגללים חשמליים הנוסכים תחושה של ביטחון ו מציעים גם פתרון הצללה מקצועי. ואף על-פי כן, תריס המופעל חשמלית אינו מספק הגנה מול פושעים מפני שכל פורץ מיומן קולט כיצד לעשות הרמה של התריס החשמלי ואז להיכנס דרך הפתח נפתח במטרה לבצע את זממו. על-כן, הפתרון המתקדם ביותר למי שאינו רוצה סורגים קבועים בבית העסק הוא לשים תריס נגלל חשמלי שהוא סורג באופן יעיל, ככה רוכשים שני מוצרים במחיר אחד, גם תריס שנותן הצללה וגם סורג למיגון החנות.
שני דברים בתעריף משתלם באיזור מטולה
התשובה המתקמדת והחדשני לתריס שמשמש גם כסורג מהווה חלופה נהדרת לחברות בכל רחבי המדינה. כל עסק שיש לו צורך במעהנ מיגוני יעיל ויעיל מסוגל לרכוש תריס שהוא גם סורג חשמלי בהתאם למימדים של הפתחים בעסק ו לצרכים של המיגון, התריס עשוי מאלומיניום בעל עובי טוב ומחוסן הכולל פורפיל מפלדה רצינית כדי למנוע פושעים שמנסרים את שלבי התריס. אופציונלי לייצר את התריס סורג כמו כן גם מפוליקרבונט שקוף, כך לקוחות נוכל לגרום להם להביט בעד לחלון החנות כדי לצפות בפריטים בחנות ולהתרשם מעיצוב המקום, גם כאשר המקום סגור. נקודה חשובה היא אחרי הכל, מקל עלינו ומאפשר נעילה גם כש שלבי התריס פעורים על מנת לאפשר מעבר של אור נעים מבחוץ בין השלבים של התריס. תריס גלילה חשמלי רגיל יש להגיף לחלוטין כדי לנעול אותו ולשמור על המקום. בתריס עם סורג אתם לא אמורים לסגור לגמרי עד הסוף את התריס הנגלל, בצורה זו, ניתן להשאיר לאור השמש להקרין פנימה בשביל לחסוך בכסף המשולם על האור והחשמל. כדאי להתקין דגם מומלץ שנכנס בו מנגנון בטיחות למניעה של נפילת התריס ומנגנון מכני שאיתו אפשר לעשות לסגור ולפתוח בעת שפסק החשמל באזור.
תריסים נגללים שקופים באיזור מטולה תריסים חשמליים שקופים בעיר מטולה
החברה שלנו רוטנשטיין חוסם גאה לגלות בפניכם חידוש מצוין בענייני התריסים הנגללים, תריס שניתן לראות דרכו עם איכות גבוהה הטוב מאוד חעבודות, במרכזים מסחריים מקורים ובמדרחוב, ככה ניתן להראות את הפריטים ללקוחות מזדמנים הסובבים ברחוב מיוצרים משלבי פוליקרבונט, חומר אמין ומאסיבי המבטיח לכם הכי הרבה הגנה וביטחון ויתרונות רבים חוץ מזה.
תריס גלילה שקוף – יתרונות רבים תריס שקוף – מוצר מצוין
תריסי גלילה שקופים זה בלי ספק פתרון ברמה לעסקים רבים, אפשר להציג את הפריטי הלבוש, טבעות, מוצרים חשמליים וכל סוגי פריטים אחרים במרכול אפילו בשעות שבהן העסק סגור. תהיה לכם את האופציה לגלגל את התריס למעלה בשעות הפעילות של העסק, התריס לא דורש הרבה איזור לאחסון. אפשר לשלוט בתריס הגלילה החשמלי על ידי מתג הפעלה שנמצא על קיר פנימי בעסק, באמצעות שלט נייד או ע”י אפליקציה. הפלוסים החשובים של תריס נגלל שקוף הם: עמידות גבוהה- התריס מיוצר משלבי פוליקרבונט חומר טוב וחזק אף ב-כ מקרים קיצוניים. עיצוב יפה- תריס הגלילה נעשה באופן איכותי במראה יפה, זה מותקן בעזרת עובדים מקצועיים מיומנים באיכותה של שאין כמוה.תשובה ברמה מקומות שיווקיים – מזמינים לסקור קומודיטי מודגמת במקום עבודה בפתחי הראווה במטולה והסביבה ללא ווליום. מיוצר בישראל- התריס החשמלי נעשה במפעלים של חברתנו רוטנשטיין חוסם ונחשב לכחול לבן
Israeli_electric_gates













